Crazy/Beautiful (2001)

528

Crazy/Beautiful este un film romantic apărut în 2001, care încă își păstrează emoțiile intacte. Este de asemenea unul dintre filmele din adolescență ale actriței Kirsten Dunst, înainte ca aceasta să devină cunoscută. Un an mai târziu juca rolul lui Mary Jane Watson din Spider Man.

Ulterior acestui rol au urmat filme precum Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Melancholia, Fargo, Hidden Figures sau filme mai puțin reușite dar în care a lucrat cu regizori sau actori foarte importanți.

Crazy/Beautiful a rulat în cinematografele noastre undeva în a doua jumătate a anului 2001. Ca atare era considerat unul dintre cele mai bune filme din acea perioadă.

Are oarecum ceva din farmecul acelor ani de inceput de mileniu trei, care a culminat cu The Notebook. Nu se aseamănă cu filmul din 2004 de care am amintit dar are în comun faptul că și aici vorbim de o poveste de dragoste imposibilă, care în cele din urmă devine posibilă. Intensitatea cu care e trăit filmul e cu totul alta.

Este un film care le poate stoarce o lacrimă unora însă nu este un film lacrimogen, în sensul că nu frizează ridicolul și scenele nu par teatrale. Totul pare natural.

În mare parte nu sunt prea multe lucruri de spus despre acest film în afară de a vă recomanda să îl vedeți dacă sunteți în cautarea unui film bune despre iubiri imposibile, iubiri adolescentine etc.

Sinopsis Crazy/Beautiful. Carlos este un tânăr ce provine dintr-o familie de imigranti veniți în SUA din Mexic. Nicole este o tânără rebelă ce provine dintr-o familie cu o situație financiară foarte bună. Tatăl ei este un politician important.

Între cei doi se infiripă o poveste de dragoste dar părinții celor doi nu le împărtășesc entuziasmul. Mama lui Carlos vede în Nicole femeia care îi va distruge visul de a deveni un om mare. Tatăl lui Nicole vede în Carlos un pericol în menținerea stabilității emoționale a fiicei sale, care însă suferă după pierderea mamei sale.

An: 2001 IMDb: 6.5 Regie: John Stockwell Cu: Kirsten Dunst Gen: dragoste, romantic Durată: 95
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *