De astăzi avem pagină de citate

656

Începând de astăzi site-ul nostru va avea încă o pagină de Facebook. Pe aceasta vom posta doar citatele pe care le găsim în timp ce căutăm cărţi sau filme pentru a vi le recomanda. Am luat această hotărâre dintr-un motiv simplu – vrem să mulţumim cât mai mulţi cititori.

Există o categorie de persoane care urmăresc şi sunt interesate de astfel de postări. Există şi o altă categorie care nu e interesată dar ar vrea să afle noutăţile care apar pe site. Nu vom posta citatele pe pagina principală pentru a nu îi suprasolicita cu notificările. Nu ne dorim să spamăm pe nimeni, nici măcar indirect.

Site-ul cafeagratis.ro nu este unul de citate, dar citind şi vizionând multe filme ar fi păcat ca anumite replici sau fragmente interesante să se piardă. Vom încerca să le păstrăm şi să le împărţim cu voi.

Citatele se vor regăsi într-un colaj foto în care apar atât cuvintele cât şi o imagine reprezentativă a operei din care sunt preluate. Încercăm să le facem cât mai atractive pentru a vă convinge să le distribuiţi tuturor prietenilor.

Faptul că un citat este preluat de noi dintr-o operă anume nu trebuie privit ca o recomandarea din partea noastră a operei în ansamblu său. Pur şi simplu pot exista opere proaste care să conţină citate bune.

Chiar dacă muncim ceva timp la colaje, nu pretindem nici un drept atunci când le distribuiţi. Din contră, încercăm să vă încurajăm să faceţi asta. Aşa că nu ezitaţi să daţi SHARE!

Pagina o găsiţi la adresa: facebook/cafeagratiscitate
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *