Distopie Shakespeare Remix

Distopie. Shakespeare. Remix, din nou la Teatrul Naţional din Bucureşti

480

Teatrul Naţional din Bucureşti va pune, din nou, în scenă piesa Distopie. Shakeaspeare. Remix pe 31 ianuarie şi 6 februarie 2015, de la orele 20:00 în Sala Mică.

Premiera spectacolului a avut loc pe 2 octombrie 2014, însă nu a fost jucat până acum decât de trei ori. 

Biletele pot fi achiziţionate online, la preţul de 16, respectiv 30 de lei sau de la agenţia de bilete a Teatrului Naţional între orele 10:00 şi 16:00 (lunea) sau 10:00 şi 19:00 (în restul săptămânii).

Producţia este realizată sub auspiciile Centrului de Creaţie şi Cercetare Ion Sava, în cadrul programului TNB pentru Noua generaţie de creatori şi durează o oră şi treizeci de minute, fără pauză.

Vlad Udrescu (Albany) ne spune şi de ce ar trebui să vedem această piesă de teatru.

Pentru că este „probabil, unul dintre cele mai incitante spectacole în care mi-a fost dat să joc. DISTOPIE. shakespeare. REMIX foloseşte într-un mod creativ dramaturgia marelui Will pentru a construi un spectacol inteligent, incisiv şi sincer despre setea de putere şi societatea contemporană.

Acest spectacol provoacă şi stârneşte în spectator, de fiecare dată, reacţii diferite şi complexe. Curajul acestei echipe de a se juca cu textele lui Shakespeare şi de a îl remixa pe acesta, este demn de admirat, iar publicul, în urma acestei experienţe, cu siguranţă va pleca punându-şi întrebări sau găsind răspunsuri.”

Regia e semnată de Catinga Drăgănescu, scenografia de Ioana Drăgănescu şi Sorana Ţopa, mişcarea scenică de Andreea Belu, iar Daniel Buglea este asistent de regie.

Distribuţie: Simona Cuciurianu (Regan), Crina Ene (MC-ul), Vlad Udrescu (Albany), Cristina Drăghici (Cordelia/Bufonul), Oana Popescu (Goneril) şi Vladimir Purdel (Cornwall).

Sfatul nostru: cumpăraţi-vă bilet şi susţineţi noua generaţie de actori şi creatori de teatru!

Update 10 februarie 2016!

Distopie.Shakespeare.REMIX revine pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti în data de 14 februarie, tot în Sala Mică. Spectacolul se va mai juca şi pe 12 martie! Pentru alte date, urmariţi site-ul Teatrului Naţional!


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *