Dream Theater va susține concerte în Cluj și București

576

Pe 19 și 20 mai, Dream Theater va susține concerte în Cluj și București. Trupa va aniversa 25 de ani de la lansarea albumului Images and Words.

Concertul din Cluj va avea loc pe 19 mai la Sala Polivalenta. Cel din București va avea loc pe 20 mai, la Arenele Romane. Organizatorul evenimentelor este Phoenix Enterteinment.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 250 de lei până pe 18 mai, respectiv 19 mai, pentru fiecare concert în parte. Le puteți cumpăra din rețeaua Eventim, inclusiv de pe eventim.ro.

Primele 1000 de bilete fac parte din categoria Platinium Dream iar posesorii lor beneficiază în plus față de ceilalți de:

  • acces cu 30 de minute mai devreme în spaţiul evenimentului pentru a prinde un loc cât mai bun, în faţa scenei
  • un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de „Images and Words“, pe care spectatorii sunt sfătuiţi să îl poarte la vedere pentru că ar putea să le aducă surprize plăcute din partea trupei
  • 10 pachete VIP Platinum prin tragere la sorţi

Următoarele 1000 de bilete fac parte din categoria Golden Dream iar posesorii lor beneficiază în plus față de ceilalți de un ecuson special și de 10 pachete VIP prin tragere la sorți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *