regizor Fast and Furious 8

E oficial! El va regiza Fast and Furious 8

325

După ce James Wan, cel care a regizat Fast and Furious 7, şi-a dat demisia au început lungi căutări pentru a i se acoperi postul. Controversele au început să apară pentru că filmul anterior a avut încasări peste aşteptări iar interesul fanilor pentru următorul film a crescut şi el.

La începutul lunii, Vin Diesel îşi anunţa susţinerea pentru Rob Cohen, pentru ca ulterior să apară o listă scurtă în care figura şi actorul. Postul de regizor Fast and Furious 8 a început să fie oarecum învăluit în mister şi nimeni nu poate şti dacă e vorba de o strategie de marketing sau de o căutare reală.

De curând, toate speculaţiile au dispărut. Gray F. Gary a bătut palma cu producătorii şi va regiza noul film din franciză. Vestea nu este una surprinzătoare pentru că numele lui era cumva în capul listei. Informaţia a apărut ieri pe pagina de Facebook a regizorului şi nu a fost confirmată încă de Vin Diesel, însă nu cred că vor mai apărea răsturnări de situaţie.

Gary este în cărţi şi pentru Black Panther, anunţat pentru 2018. De curând a produs, a regizat şi a jucat în Straight Outta Compton, însă e cunoscut pentru regia filmelor Law Abiding Citizen şi The Italian Job (Jaf în stil italian).

Fast and Furious 8 va apărea pe ecrane în luna aprilie 2017. O parte dintre actori au fost confirmaţi deja astfel că în noul film îi vom revedea pe Dwayne Johnson, Vin Diesel şi Jason Statham. Sunt zvonuri că rolul lui Jack O’Connor, probabil fratele lui Brian O’Connor (Paul Walker) îi va reveni lui Cody Walker.  Acesta este fratele mai mic al lui Paul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *