Pamela Anderson Baywatch

Ea e actriţa care o va înlocui pe Pamela Anderson în noul Baywatch

374

Ştim cu toţii că Baywatch va fi readus la viaţă însă fără Pamela Anderson şi David Hasselhoff. În locul lor vor veni actori mai tineri iar unul dintre ei e Dwayne Johnson. Alexandra Daddario a fost ultima actriţă ce a primit un rol în serial, dar asta până ieri, când am aflat cine va juca rolul Pamelei Anderson.

Nu cred că are rost să prelungim momentul şi vă vom spune că rolul C.J. Parker, făcut cunoscut în lumea întreagă de Pamela Anderson, îi revine de acum încolo modelului şi actriţei Kelly Rohrbach. Anunţul a fost făcut de Johnson pe contul lui de Instagram, #therock. Acolo puteţi urmări şi câteva imagini cu cei doi, pregătiţi de filmare.

Nu ştiu dacă vi-o amintiţi din vreun film pentru că modelingul a făcut-o mai cunoscută decât cinematografia însă sunt convins că aţi mai văzut-o chiar pe canalele româneşti de televiziune, cel mai probabil în serialul Doi bărbaţi şi jumătate. Iată câteva fotografii cu ea! Prima e de pe site-ul personal, kelly-rohrbach.com, iar celelalte două sunt din Sport Ilustrated, unde a primit anul trecut premiul Swimsuit Rookie of the Year, care s-ar traduce cumva în „cel mai bun debut în costum de baie”.

Kelly Rohrbach

Kelly Rohrbach

Kelly Rohrbach

Kelly Rohrback şi început cariera de modeling ca model IMG. A apărut pe coperţile a numeroase reviste şi vara trecută a fost cuplată de foarte multe tabloide cu Leonardo DiCaprio. Cinematografia pare să fie marele ei vis, mutându-se în Los Angeles pentru asta şi urmând diferite cursuri pentru a se perfecţiona – London Academy of Music and Dramatic Art e doar un exemplu.

Cum informaţiile sunt foarte puţine, mai ştim că e nativă din Conneticut şi face parte dintr-o familie în care mai are încă patru fraţi. A jucat până acum în Wilt, The New Normal, Doi bărbaţi şi jumătate, Rizzoli&Isles, Rush (serial), Love Is Relative, Deadbeat şi The PET Squad File. De asemenea va apărea într-un proiect semnat de Woody Allen, al cărui nume nu a fost dezvăluit încă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *