Debra Messing

Ea va juca rolul mamei lui Baby în noul Dirty Dancing

375

Debra Messing a fost cooptată în distribuţia noului film Dirty Dancing, unde va juca rolul lui Marjorie Houseman, interpretată anterior de Kelly Bishop, cea care a mai jucat rolul lui Emily Gilmore în serialul Fetele Gilmore. Momentan, în distribuţie nu se mai regăseşte decât Abigail Breslin care o va juca pe Baby.

Aşadar, câştigătoarea premiului Emmy, Debra Messing, va juca rolul mamei lui Breslin. Ea este o gospodină meticuloasă din anii 60, care se mândreşte cu familia ei şi care încearcă să se folosească de vacanţa de vară pentru a reaprinde romantismul între ea şi soţul ei, dependent de muncă.

La fel ca în filmul din 1987, noul film se va concentra pe Baby. Aceasta va veni împreună cu părinţii săi bogaţi într-o staţiune şi se îndrăgosteşte de un băiat din clasa muncitoare, instructorul de dans al acelei staţiuni.

Primul film este unul care a dat naştere la numeroase opinii contrare. Sunt oameni care spun că e cel mai frumos film de dragoste care s-a făcut dar şi persoane care spun că e un film banal. Cu toate acestea, filmul a dat cateva scene care au ramas în memoria colectivă, indiferent de opiniile negativiştilor.

Cine e Debra Messing. S-a născut pe 15 august 1968 şi deşi are aproape 50 de ani nu îşi arată vârsta deloc. Faptul că a jucat mai mult în filme de televiziune sau pentru marele ecran, dar fără mari pretenţii, nu a fost nominalizată niciodată la Oscar însă a primit şapte nominalizări la Globurile de Aur, toate între 2000 şi 2008. Practic a fost nominalizată în fiecare an din această perioadă, cu excepţia anilor 2006 şi 2007.

Dintre lucrurile bizare care se pot spune despre se numără faptul că e alergică la câteva parfumuri şi flori. A luat câteva cursuri de circ la Universitatea din New York cum ar fi cele de jonglerie şi trapez.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *