jen majura

Evanescence „şi-a tras” chitaristă

734

Evanescence s-a despărţit de chitaristul Terry Balsamo care a fost înlocuit cu Jen Majura, o chitaristă din Germania. Terry a făcut parte din trupă începând cu 2003 şi şi-a pus amprenta atât pe scenă cât şi în afara ei, ajutând-o pe Emy Lee să scrie multe din piesele formaţiei.

Aşadar, noua formulă Evanescence arată astfel: Amy Lee, voce, pian, clape şi harpă, Tim McCord, chitară bas, Will Hunt, tobe, Troy McLawhorn, chitară ritmică şi backing vocal, şi Jen Majura, chitară principală.

Trupa are deja programate pentru luna noiembrie trei concerte în SUA, Nashville, Dallas, Los Angeles şi unul în Tokyo.

Cine este Jen Majura

S-a născut în sudul Germaniei şi cântă de la şase ani. E foarte posibil ca în Evanescence să fie a doua voce. Are experienţă pe marile scene ale festivalurilor internaţionale de peste 12 ani cântând live la Wacken, Hellfest sau Artmania. Din 2014 a făcut parte din formaţia germană de folk, black metal Equilibrium, cântând la chitară bas.

Din 2009 a făcut parte din proiectul Black Thunder Ladies unde a cântat atât la chitară cât şi cu vocea. Din 2013 a cântat cu Equinoxx. A mai colaborat cu Blind Guardian şi Rage, pe partea de voce. Un exemplu e piesa Carved in Stone a celor din urmă.

Cântă la mai multe instrumente printre care chitară clasică, electrică, bas, pian, violă sau tobe.

Cine a mai făcut parte din Evanescence

Evanescence a luat naştere în 1995 în Arkansas, fiind formată din Amy Lee şi Ben Moody. Prima cânta la pian, iar Ben la Chitară. În 1999 a fost cooptat în trupă şi David Hodges care cânta la tobe, pian şi clape dar făcea şi backing vocals. În 2002 părăsea trupa iar un an mai târziu era urmat de Ben Moody.

Prin trupă au mai trecut Will Boyd, chitară bas 2003-2006, John LeCompt, chitară ritmică şi backing vocals 2003-2007, Rocky Gray, percuţie şi tobe, 2002-2003, şi Terry Balsamo, chitară principală 2003-2015.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *