Eve Hewson

Fata lui Bono îi va face ochi dulci lui Robin Hood sub privirea lui Leonardo DiCaprio

479

Lionsgate i-a găsit parteneră lui Robin Hood în noul film Robin Hood: Origins. Rolul lui Marion va fi jucat de Eve Hewson. Nu ştiţi cine e !? O frumoasă irlandeză născută în 1991. Nu am văzut-o jucând până acum dar o vom vedea cu toţii în Bridge of Spies, în curând, unde o joacă pe fata lui Tom Hanks. Sper să nu aibă soarta lui Nicolas Cage care a fost perceput mult timp ca fiind nepotul lui Francis Ford Coppola.

Nu v-aţi dat seama care e legătura nu!? Eve are un tată celebru care cântă în la fel de celebra trupă U2. Exact, Bono parcă îl cheamă. 😛 

Pentru rolul lui Marion s-au luptat peste 100 de actriţe, iar printre cele care au intrat pe lista scurtă s-au aflat Gaite Jansen, Lucy Free şi Gugu Mbatha-Raw. Ultima a fost chiar o candidată serioasă. Din punct de vedere strict actoricesc e „ireproşabilă”. Am văzut-o în Belle şi în alte filme. Despre unul din ele voi scrie în curând.

Legendarul erou popular va fi jucat de Taron Egerton pe care l-am putut vedea în Kingsman: The Secret Service, unde s-a descurcat bine. Ceilalţi actori nu sunt cunoscuţi încă. Leonardo DiCaprio este unul dintre producători, iar regia îi va aparţine lui Otto Bathrust, cunoscut mai mult pentru seriale decât pentru filme artistice. Filmările vor începe vara viitoare.

Şansele de a îl vedea şi pe Leonardo în film nu sunt mici, deşi a făcut o obişnuinţă din a apărea rar şi doar în filme cu şanse la Oscar. De curând a terminat filmările pentru The Revenant şi ca actor nu are nici un proiect făcut public până acum. Ca să vă faceţi o idee, din 2012 până în prezent, nu a jucat decât în Django Unchained, Lupul de pe Wall Street, The Great Gatsby şi The Revenant.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *