Familie de artiști se joacă la Nottara

294

Pe 26 ianuarie și 8 februarie, de la ora 19:00 se va juca piesa Familie de artiști, în Sala Horia Lovinescu a teatrului Nottara. Premiera a avut loc pe 20 ianuarie 2016. Durata spectacolului este de două ore, fără pauză.

În piesă joacă Florina Cercel, Victoria Cociaș, Gavril Pătru, Ada Navrot, Crenguța Hariton, Ioana Calotă, Ion Haiduc, Raluca Jugănaru Grosu, Alexandru Gheorghiu, Ghighi Eftimie și Daniela Tocari.

Acțiunea piesei se desfășoară în Buenos Aires, un oraș în plin progres, în care se construiesc autostrăzi. Familia Finochetto ignoră dinamica lucrurilor și se ancorează în prezentul care se transformă rapid în trecut, în istorie.

Emma Finochetto și cei cinci copii ai săi continuă să se hrănească cu artă până când la un moment dat un funcționar de la primărie vine cu un ordin de evacuare pentru a începe demolarea locuinței.


TAG

Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *