„Fantoma de la Operă” va inaugura astăzi noua sală a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti

606

Astăzi, 24 ianuarie 2015, va fi inaugurată noua sală de spectacole a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti. Primul spectacol va fi „Fantoma de la Operă” care îl va avea în distribuţie pe Florin Ristei.

Acesta va interpreta rolul vicontelui de Chagny, Raoul. Fantoma va fi interpretată de Adrian Nour.

Din distribuţie mai fac parte Irina Baianţ (Christine Daae), Andrei Lazăr (monsieur Andre), Valentino Tiron (monsieur Firmin), Gabriela Daha, Samuel Druhora, Dana Rotaru şi Alexandra Giurcă.

Spectacolul e regizat de Stephen Barlow. Muzica îi aparţine lui Andrew Lloyd Webber. Scenografia e realizată de Andrew Riley, iar coregrafia de Ewan Jones.

Orchestra, Corul şi Baletului Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” vor participa şi ele.

Preţul biletelor: Fantoma de la Operă

Preţul unui bilet diferă, în funcţie de categoria acestuia. Un bilet la categoria a III-a costă 60 de lei, unul la categoria a II-a, 70 de lei, unul la categoria I, 80 de lei, unul la categoria VIP II, 130 de lei, iar  pentru unul la VIP I trebuie să scoateţi din buzunar 150 de lei.

Din păcate, toate biletele de astăzi s-au vândut. Vă mai rămâne, însă, posibilitatea să le cumpăraţi pentru următoarele reprezentaţii de pe 26, 27, 28 februarie şi 1 martie.

Spectacolul va mai fi pus în scenă pe 25, 27 şi 28 ianuarie însă biletele s-au vândut deja. 

Tichetele pot fi cumpărate de pe site-ul instituţiei opereta.ro, din secţiunea bilete.

Noua adresă a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian”: Bulevardul Octavian Goga, nr 1, Bucureşti (în apropierea Bibliotecii Naţionale).

Despre Fantoma de la Operă

Fantoma de la Operă este cel mai vizionat spectacol din toate timpurile, peste 130 de milioane de spectatori. Acesta îşi are originile într-un roman publicat în Franţa, în anii 1909-1910 de Gastone Leroux.

Scriitorul a spus că a fost inspirat să scrie această poveste după ce a vizitat Opera din Paris şi a descoperit, în subsolul acesteia, un lac.

Romanul este unul gotic şi le are ca personaje principale pe Christine Daae, o cântăreaţă suedeză şi pe Erick, posibil o fantomă care trăieşte în catacombele operei. Între aceştia ia naştere una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite poveşti de dragoste.

Musicalul a fost pus pentru prima dată în scenă pe 27 septembrie 1986 în Londra, iar până în prezent a fost văzut în peste 150 de oraşe din peste 30 de ţări.

Primii care au jucat rolurile principale din acest spectacol au fost Sarah Brightman şi  Michael Crawford.

Mai jos aveţi câteva imagini dintr-un spectacol.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *