fast and furious 6

Fast and Furious 6 – povestea continua

457

La o primă impresie, aş putea spune că acest film e mai reuşit decât precedentul, cel puţin prin prisma scenariului. Povestea din al şaselea film pare mai complexă, chiar dacă la capitolul efecte speciale nu prea sunt diferenţe majore.

Fast and Furious 6 pare un film care nu îşi propune nimic mai mult decât de a încasa milioane de euro din cinematografe, chiar dacă mai târziu va intra într-un con de umbră. Dacă sunteţi fani ai seriei, cred că va trebui să îl vedeţi la cinema. Are mai mult farmec decât în faţa televizorului.

Toretto are o motivaţie în plus pentru a îl ajuta pe Hobs – reîntâlnirea cu Mia, prietena sa pe care o credea moartă. Din acest moment, străzile din Londra devin un coşmar pentru cei care au ghinionul să le tranverseze la momentul nepotrivit. Scârţâitul roţilor, fumul de cauciucuri, motoarele turate la maxim, maşinile tamponate etc, completează un tablou desprins parcă din infern.

Sinopsis Fast an Furious 6

Owen Shaw, ajutat de propria echipă, reuşeşte să atace o coloană militară rusă în Moscova şi să fure nişte piese satelitare … totul în 90 de secunde. Pe urmele lui se află Luke Hobbs (Dwayne Johnson), care se vede nevoit să apeleze la serviciile găştii lui Dominic Toretto (Vin Diesel). Aceasta acceptă, după ce li se promite graţierea.

An: 2013 IMDb: 7,2 Regie: Justin Lin Cu: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker Gen: acţiune, crimă, thriler Durată: 130 de minute.

În sălile de cinema din România, Fast and Furious 6 a adus peste 266 000 de spectatori, iar din bilete s-au încasat peste 4.400.000 de Ron.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *