fast and furious 8

Diesel a anunţat titlul oficial al filmului Fast and Furious 8

301

Ştim deja când va apărea Fast and Furios 8, undeva prin aprilie 2017, pe 12 ale lunii, dacă nu cumva data va suferi uşoare modificări. Să nu uităm că filmul precedent a avut întârzieri enorme pricinuite de accidentul lui Paul Walker. Să sperăm că nu va fi cazul de data asta.

De astăzi ştim şi sub ce titlu va apărea pe ecrane Fast and Furious 8. Acesta se va numi New Roads Ahead Fast 8, potrivit primului poster oficial postat de Vin Diesel pe contului de Instagram, aşa cum ne-a obişnuit de foarte mult timp încoace.

Posterul îl vedeţi mai jos. Fără a fi ceva spectaculos, el ne dezvăluie titlul filmului şi întăreşte încă odată faptul că acesta va apărea în aprilie 2017.

fast and furious 8 poster

Nu a apărut încă sinopsis-ul oficial însă poate fi anticipat oarecum. Ne putem aştepta ca personajul lui Jason Statham, Deckard Shaw, să caute răzbunare, asta dacă nu cumva, în perspectiva filmelor viitoare, să fie cooptat în echipa lui Dominic Toretto.

Spun asta pentru că la un moment dat, Vin Diesel a declarat că Fast and Furious va fi punctul de plecare al unei trilogii care va duce seria la zece filme.

Bineînţeles că acesta a exprimat o dorinţă a sa însă a repetat-o cu mai multe ocazii ceea ce mă face să cred că este una destul de plauzibilă şi e luată în calcul de mai mulţi factori de decizie.

Acţiunea pare a fi setată în New York City unde vor avea loc filmările. Se vorbea la un moment dat de filmarea câtorva secvenţe în Cuba profitându-se de faptul că embargoul faţă de companiile americane din această ţară este mai relaxat ca niciodată, permiţându-se anumite tipuri de acte de comerţ sau turism.

Cred că piaţa de film asiatică nu va fi ignorată şi vom avea secvenţe trase şi în cealaltă parte a globului.

Regia noului film îi va aparţine lui F. Gary Gray, cel care a mai regizat Law Abiding Citizen şi Straight Outta Compton. În distribuţie au fost anunţaţi până acum Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Ludacris, Michelle Rodriguez şi Tyrese Gibson.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *