Fast and Furious 8 (2017)

738

The Fate of the Furious, cel mai recent film din seria Fast and Furious, este unul care poate fi considerat a fi in media ultimelor patru filme, ca scenariu, ca efecte speciale, ca dinamism etc. Nu e cel mai mai reuşit film din serie dar nici cel mai slab. Consider ca fanii seriei vor fi mulţumiţi de el. Ceilalţi pot fi încântaţi sau nu.

Categoric e un film de văzut la cinematograf însă poate fi văzut şi la televizor dar cei care vor alege acest lucru vor fi privaţi de anumite efecte speciale, de anumite senzaţii.

Actorii sunt cam aceiaşi cu cei din Fast and Furious 7 şi joacă exact în aceiaşi manieră. Charlize Theron ar fi noutatea din acest punct de vedere, iar actriţa născută în Africa de Sud joacă rolul principal negativ. În primele secvenţe în care apare e greu de recunoscut din cauza ochelarilor şi coafurii afro.

Fast and Furious 8 se leagă ca scenariu de precedentul film însă nu este o tragedie dacă nu l-aţi văzut pentru că doar se fac trimiteri la el şi sunt aduse câteva personaje. Puteţi înţelege foarte uşor filmul chiar şi dacă nu aţi văzut nici un film din serie pentru ca acesta este construit ca unul de sine stătător.

Sarcina pe care o au de îndeplinit eroii noştri este una nouă şi nu este construită pe una deja exploatată. Ca atare puzle-ul se poate construi uşor doar din informaţiile primite în film.

Una dintre noutăţile din film este că eroii noştri nu mai sunt alergaţi ci îi aleargă pe alţii pe strazi. Se folosesc multe efecte speciale pentru că în caz contrar echipa de producţie ar fi trebuit să distrugă sute de maşini. Efectele speciale sunt foarte bine făcute pentru că totul pare real.

O altă noutate ar fi că un personaj principal din tabăra bună trece în cealaltă tabără, iar unul din tabăra rea trece în tabăra bună. Ambii actorii ce interpretează cele două personaje sunt foarte importanţi.

Per ansamblu noul Fast and Furious stă bine la toate capitolele. Singurul capitol la care consider că se află peste celelalte filme din serie este umorul subtil.

Sinopsis Fast and Furious 8. Dom este forţat de Cipher pentru a o ajuta să îşi pună la cale un plan diabolic prin care să poată pune presiune pe întreaga planetă. Acesta o ajută să îşi ducă la cale planul cât mai departe pentru a salva o persoană dragă.

Totul ia o altă întorsătură pentru Cipher când intră în acţiune echipa lui Dom, care îl văd pe acesta ca un trădător, neştiind ce se află în spatele acţiunilor lui. În echipa lor intră şi Deckard, aflat în tabăra rea în Fast and Furious 7.

Cu alte cuvinte, Torento se va lupta cu propria echipă.

An: 2017 IMDb: 6,9 Regie: F. Gary Gray Cu: Charlize Theron, Jason Statham, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Kurt Russell, Ludacris, Nathalie Emmanuel Gen: acţiune Durată: 136 de minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *