Gilmore Girl

Fetele Gilmore revin pe ecrane

563

Vă era dor de Fetele Gilmore!? Foarte bine atunci. Am o veste buna pentru voi. Netfilx a anunţat că va produce un nou film de 90 de minute care să pună capăt seriei. Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop şi Scott Patterson sunt foarte aproape de a semna pentru noul film. În serie, aceştia au interpretat personajele Lorelai Gilmore, Rory Gilmore, Emily Gilmore, respectiv Luke Danes.

Din păcate, Edward Herrmann (Richard Gilmore) a murit anul trecut. Melissa McCarty nu va apărea nici ea. E lesne de înţeles de ce. Are o cotă de piaţă mult prea mare şi aşteaptă filme mai bine cotate. Cred că se grăbeşte, mai ales că filmele care au pus-o în valoare în ultimul timp le numeri pe degetele de la o mână … şi nu sunt răutăcios deloc. În film a jucat rolul lui Sookie St. James.

Gilmore Girl a fost difuzat între anii 2000 şi 2007, adunând şapte sezoane ce însumează 153 de episoade. Primul sezon a fost împărţit în 21 de episoade, iar următoarele în câte 22.

Acţiunea se petrece în Connecticut. Lorelai este o mamă de 32 de ani ce are o relaţie strânsă cu fata ei Rory. Nu de puţine ori acestea sunt confundate ca fiind surori, nu doar datorită faptului că nu se vede o diferenţă de vârstă prea mare ci pentru modul cum interacţionează. Cele două sunt singurele care apar în toate episoadele din serial astfel încât, chiar dacă nu au semnat încă, noul film nu ar avea nici un rost fără ele.

Aşadar, revin cu întrebarea de la început. Vă era dor de film!? „Cum vă place” faptul că vor reveni pe ecran!? Mă scuzaţi dacă am dat gramatica peste cap! Se mai întâmplă, să îmi fie cu iertare!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *