Final Destination 2 (2003)

465

Final Destination 2 este un film de groază ce face parte din franciza cu același nume. A apărut la trei ani distanță față de primul film, dar cu un alt regizor, David R. Ellis, care a mai regizat ulterior Cellular și Snakes on a Plane, două filme foarte cunoscute.

Scenariștii sunt și ei alți. J. Mackye Gruber și Eric Bress au mai scris scenariul pentru The Butterfly Effect (2004) pe care l-au și regizat împreună.

Nu există mari diferențe față de Final Destination 1 astfel încât vă invit să citiți articolul despre acesta pentru a vă da seama la ce să vă așteptați de la al doilea film.

Un singur actor care a jucat în primul film joacă și în al doilea. E vorba de Ali Larter. Tema este însă aceeași. Dacă ar fi să găsim un plus la al doilea film față de primul este scena cheie de la care pleacă totul, adică aceea a accidentului în care protagoniștii scapă cu viață datorită unei viziuni a unuia dintre ei. Scena respectivă este mult mai dramatică și mai spectaculoasă.

Sinopsis Final Destination 2. Kimberly este o tânără ce pleacă într-o vacanță cu prietenii ei și este implicată într-un tragic accident provocat de un camion încărcat cu lemne. Aproape toată lumea moare cu excepția câtorva care ulterior sunt urmăriți de ghinion și mor pe rând.

Ce care reușesc să supraviețuiască mai mult își dau seama că ar fi trebuit să moară în accident și ca supraviețuirea lor miraculoasă este doar pentru moment. Se strâng împreună și încearcă să găsească o strategie pentru a își păcăli moartea.

An: 2003 IMDb: 6.2 Regie: David R. Ellis Cu: Ali Larter, A.J. Cook Gen: horror, thriler Durată: 100 de minute.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *