FRF a anunţat preţurile biletelor la meciul România-Lituania

544

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că biletele pentru meciul cu Lituania vor putea fi cumpărate începând cu 19 martie de la casele de bilete din Giurgiu. Acesta va fi primul meci al naţionalei care se va disputa în oraşul de la malul Dunării. Partida va avea loc pe 23 martie 2016 pe stadionul Marin Anastasovici.

Biletele pot fi cumpărate şi online de pe bilete.ro şi bilete.frf.ro. Mai pot fi cumpărate din reţelele magazinelor Germanos şi Inmedio.

Casele de bilete din Giurgiu au program între 10:30 şi 19:00, în zilele de sâmbătă, luni şi marţi. Duminică ne putem cumpăra bilete între orele 10:30 şi 15:30.

În ziua meciului, adică miercurea viitoare, casa de bilete de la stadion va fi deschisă de la zece jumătate până la ora meciului, care va începe la ora 20:00. Evident, în măsura în care vor mai exista bilete, casa va rămâne deschisă.

Cât costă un bilet la meciul România-Giurgiu

Există patru categorii de bilete. Cel mai ieftin bilet la meciul România-Lituania costă 20 de lei şi ne oferă un loc la peluze. Cel mai scump bilet costă 65 de lei şi ne rezervă un loc Tribuna 1, sectoarele 6 şi 7. Celelalte locuri la prima tribună costă 50 de lei iar cele de la tribuna a doua, 35 de lei.

Următorul meci al naţionalei de fotbal va avea loc pe 27 martie la Cluj, împotriva Spaniei, echipă pe care am învins-o în ultimul meci cu 1-0, tot într-un amical.

Aceasta a fost ultima înfrângere a spaniolilor înainte de a cuceri trofee după trofee şi de a avea o serie de câţiva ani fără înfrângere.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu naţionala Germaniei care după ce a fost învinsă de România cu 5-1, tot într-un amical, a reuşit o serie fabuloasă.

Cu Lituania ne-am întâlnit până acum de zece ori şi avem nouă victorii şi o înfrângere. Golaverajul e de partea noastră 18-6. Ultimul meci dintre cele două echipe a avut loc în preliminariile CM din 2010, când ne-am impus cu 1-0.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *