Game of Thrones

Game of Thrones, primul teaser al sezonului 6

548

HBO a lansat în urmă cu câteva momente primul teaser al noului sezon din Game of Thrones. Acesta durează 41 de secunde şi îţi dă impresia că producătorii s-au uitat foarte atent la ce s-a discutat prin presă referitor la sezonul şase şi au pus la un loc toate controversele iscate printre fani.

Personajul care apare cel mai mult în cele câteva secunde este Jon Snow şi nu putem să nu ne întrebăm încă odată dacă acesta trăieşte. Un alt personaj interesant ce îşi face apariţia este Bran Stark şi cred că o să aibă un rol foarte important în viitoarele episoade chiar dacă în sezoanele trecute a avut apariţii mai mult decât bizare, fără a contura cumva rolul lui în film, dar mereu a lăsat impresia ca nu e „decât un personaj”.

Cu toate acestea, nici acum nu putem spune foarte clar cine va reveni în noul sezon pentru că vedem în teaser mai multe personaje pe care nu ne-am mai fi aşteptat să le revedem. Unele au dispărut chiar din sezonul trei. Mă gândesc aici la Robb Stark care, dacă nu mă înşel a fost trădat şi ucis în al treilea sezon. Avem scena chiar în aceste imagini.

Sunt prea multe scene din trecut amestecate printre altele noi, astfel încât nu avem nici o certitudine despre prezenţa unor anumite personaje, cu excepţia celor care au supravieţuit sezonului cinci. Să fie şi Jon Snow printre ele!?

Fanii care au citit cărţile sunt aproape sută la sută convinşi că acesta trăieşte. Dar poate că e doar vorba despre dorinţa lor ca măcar unul dintre membrii familiei Stark, pe linie masculină, să mai trăiască. Această familie a fost singura care a acţionat tot timpul după anumite principii oneste. Cu siguranţă, de asta este cea mai iubită.

Avem însă o certitudine. Noul sezon din Game of Thrones va apărea în aprilie. Un alt lucru îmbucurător este faptul că HBO anunţat în această vară că serialul va avea cel puţin opt sezoane.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *