Gilmore Girl: A Year in the Life (miniserie 2016)

Gilmore Girl: A Year in the Life (miniserie 2016)
0
0 views
0

Toată lumea iubește reuniunile! Weekendul acesta s-a lansat, la aniversarea a aproape 10 ani, un set de 4 episoade al mult iubitelor Gilmore Girls. Intitulată sugestiv, miniseria le poartă pe Lorelai, Rory și Emily Gilmore prin 4 anotimpuri ale schimbării, primavara, vara, toamna și iarna.

Seria, repornita de Netflix, începe povestirea la 8 ani după finalul sezonului 7 încheiat în 2007. Fiecare episod descrie un an din viețile protagonistelor ca petrecut într-un sezon. Primul lansat este „iarna”, filmările fiind începute în februarie 2016.

Numele alese pentru cele 4 episoade sunt un tribut dedicat co-autoarei, Carole King, a coloanei sonore a întregii serii, piesa Where you lead, cea care a scris în anii ’70 hitul numarul 1 la aceea vreme, You have got a friend și unde se află aceste versuri: „I will come running see you again/ Winter, spring, summer or fall/ All you have to do is call„.

Toate cele 4 episoade s-au lansat pe 25 noiembrie, nu întâmplător. În apropierea acestei date își lansează și Lauren Graham (Lorelai), cartea sa, Talking as fast as i can.

Este cea de-a doua publicație, prima apărută în 2013, este chiar transformată într-o miniserie ce va apărea în curând, unde este vorba din nou despre experiențele proprii ca tânără actriță în anii ’90.

Marele absent din noua serie Gilmore este bunicul, Edward Hermann, decedat în 2014.

În general, noua serie este uneori întunecată și tristă, dar digerabilă, ușor de urmărit și de multe ori bine jucată, mai ales când vorbim de Alexis Bledel (Rory), care face un salt uriaș ca actriță în comparație cu performanța ei din primele sezoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *