Cel mai rapid pianist din lume va veni în Bucureşti pe 20 decembrie

657

Havasi Balazs, declarat de Guinness Book cel mai rapid pianist din lume, va concerta pe 20 decembrie 2014 la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Concertul va începe la ora 20:00 şi se anunţă a fi cel mai grandios spectacol de iarnă văzut vreodată în România. Omul din spatele evenimentului este Brian Burke, cel care a mai regizat unele dintre cele mai impresionante evenimente din Las Vegas.

Havasi va fi însoţit de aproximativ 100 de artişti, unii din China, India sau Brazilia. Aceştia vă vor ajuta să descoperiţi cultura tuturor continentelor.

Anul trecut, spectacolul lui Havasi s-a clasat pe locul 16 în topul Billboard şi pe locul 9 în topul Pollstar. 

Cei care vor să meargă la spectacol, trebuie să ştie că biletele se cumpără în avans şi costă între 115 şi 375 de lei. Acestea se pot achiziţiona de pe myticket.ro

mytcket.ro

Cine e Balazs Havasi

Havasi este un pianist şi un compozitor ungur născut pe 18 septembrie 1975. Acesta deţine recordul Guinness Book pentru că a reuşit să atingă aceeaşi clapă a pianului de 498 de ori într-un minut. Piesa pe care a interpretat-o atunci când a intrat în cartea recordurilor a avut o porţiune în care a atins clapa de 13 ori într-o secundă.

Printre pasiunile lui Havasi se află boxul thailandez pe care l-a practicat timp de opt ani.  După cum ne spune artistul, acest sport l-a ajutat să îşi perfecţioneze tehnica de a cânta la pian.

Cu toate acestea, concertele lui nu sunt unice pentru acest lucru, ci pentru cum pune un spectacol pe scenă, pentru cum reuşeşte să facă un cocktail unic de sunete şi lumini.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *