Heroes Reborn

Heroes Reborn se opreşte la un singur sezon

1180

Dacă v-aţi întrebat când va apărea sezonul 2 din Heroes Reborn, din păcate am aflat răspunsul. Spun „din păcate” pentru că nu va exista un al doilea sezon. Se pare că şi acest serial se va sfârşi brusc, ca şi precedentul, atunci când nimeni nu se aştepta.

Bob Greenblat, preşedintele NBC Entertainment a anunţat recent această veste şi este cât se poate de oficială. Asta nu înseamnă că peste câţiva ani nu se va trezi cineva să zică „haideţi să mai facem un sezon”.

Tot oficial, acesta ar fi fost planul de la început al lui Tim Kring, cel care a creat serialul. Neoficial, ca şi la serialul precedent, decizia ar fi fost luată ca urmare a rating-ului foarte scăzut în comparaţie cu aşteptările şi de ce nu cu investiţiile.

Heroes Reborn a debutat pe ecrane pe 24 septembrie şi se va încheia pe 21 ianuarie. Aşadar mai sunt doar două episoade de difuzat din cele 13. Noul serial a început la un an de la atacul terorist din Odessa, Texas ce a decimat oraşul. Cei cu abilităţi speciale sunt acuzaţi de dezastru şi încearcă să se ascundă.

Serialul a readus câţiva dintre eroii vechiului Heroes. E vorba de Matt Parkman, Hiro Nakamura dar şi de Noah Bennet care nu a fost tot timpul de partea care trebui sau aşa s-a vrut a se lăsa impresia.

Primul serial, Heroes, a debutat pe ecrane în iulie 2006 şi a avut patru sezoane a câte 23, 11, 25 respectiv 19 episoade.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *