Jeremy Renner

History şi J. Renner vor produce un nou serial după tiparul Vikings

508

Au trecut trei ani de când History Channel a lansat serialul Vikings şi probabil că succesul obţinut de acesta a făcut posibilă producerea unui alt serial de acest tip care va fi difuzat pe un canal de televiziune dedicat documentarelor.

Noul serial nu are nici o legătură cu Vikings însă e făcut după acelaşi tipar. Pretenţiile par a fi însă mai mari având în vedere că în distribuţie se află actori care au jucat şi încă joacă în blockbustere, cum ar fi Jeremy Renner care va şi produce drama. De precizat că Renner are oficială doar calitatea de producător executiv iar cea de actor se află la nivel de zvon.

Producţia se va numi Knightfall şi va apărea pe ecrane la sfârşitul acestui an dacă lucrurile nu se vor complica şi va fi nevoie de o amânare a premierei. Primul sezon va avea zece episoade şi nu se poate vorbi încă de al doilea sezon până nu se vede reacţia publicului.

Acţiunea serialului se va petrece în perioada Cruciadelor şi se va învârti în jurul cavalerilor templieri. Vom fi introduşi în atmosfera mistică, legată de presupusele secrete apărate de aceştia, şi vom afla povestea de credinţă, loialitate şi fraternitate ce îi ajută pe cavaleri să reuşească în lupte, ca un corp  unic.

Legat de zvonul conform căruia Jeremy Renner ar juca în serial eu sunt cam sceptic. Cu toate acestea, actorul nu are un an prea aglomerat şi ar putea să ne facă o surpriză. A terminat deja filmările pentru Captain America: Civil War dar şi pentru Story of Your Life, iar în viitor mai are de jucat doar în noul Bourne care nu ştim exact când va apărea şi nici cum se va numi. E însă posibil ca un actor precum el să primească cinci oferte mâine şi să le accepte pe toate. Din acest motiv e greu de spus ce se va întâmpla.

Cruciadele au fost expediţii militare ale feudalilor apuseni cu scopul de a cuceri şi coloniza regiuni din Orientul Mijlociu, în numele religiei creştine. Prima cruciadă a avut loc între anii 1096 şi 1099 iar următoarele s-au întins pe durata a aproape două secole.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *