House of cards

House of Cards va avea al cincilea sezon dar se va despărţi de creator şi de cel mai important scenarist

316

Primul episod al serialului House of Cards a fost difuzat pe 1 februarie 2013 iar în acest moment a ajuns deja la sezonul patru, ce va debuta pe 4 martie 2016. Cu o lună înainte de a debuta noul sezon, Netflix ne anunţă că au comandat producerea celui de-al cincilea sezon, care va începe cel mai probabil în primăvara lui 2017, însă creatorul şi cel mai important scenarist nu va mai face parte din proiect.

Beau Villimon este cel care a creat serialul şi a scris scenariile a peste 50 de episoade. Decizia de a părăsi echipa e una bizară pentru că aparent ambele tabere au de pierdut. Nu ştim exact cine a hotărât să aibă loc despărţirea însă House of Cards este cel mai important proiect din cariera scenaristului şi de asemenea, probabil cel mai important din istoria Netflix.

Unele voci susţin că cei patru ani din spatele proiectului au fost suficienţi pentru Beau Villiomon şi că şi-ar dori o nouă provocare. Cam asta ar fi şi informaţia oficială însă eu mă îndoiesc că ăsta ar fi adevărul.

Din mai multe puncte de vedere, sezonul trei a fost puţin sub aşteptări. Cred că ăsta e principalul motiv al îndepărtării scenaristului. Cred, de asemenea, că despărţirea nu este una definitivă şi depinde foarte mult de cum va fi perceput de public sezonul patru care e deja produs şi la care Villimon a muncit.

Beau Villimon este un scenarist şi producător ce şi-a pus amprenta, din cele două posturi, pe The Ideas of March şi House of Cards. Următorul proiect pe care îl va scrie şi îl va produce este miniseria tv Jack Johnson. Aceasta ar putea fi singurul argument pentru care Villiomon şi-ar fi dorit să plece din echipa House of Cards.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *