Ianuarie 2017! Premiere cinematografice în România!

943

Mai e puțin și vor fi decernate Globurile de Aur și apoi vom intra în febra Oscarurilor. Ca atare, avem așteptări mari de la premierele cinematografice din această lună pentru ca ne așteptăm să vedem, ca în fiecare an, o parte dintre filmele premiate peste ocean.

Primele premiere din acest an vor avea loc mâine, 6 ianuarie. Acestea sunt Assassin`s Creed, Collateral Beauty, The Snow Queen 3 și Juste la fin du monde.

În afară de The Snow Queen, care este o animație, toate filmele care vor avea premiera săptămâna aceasta în România au actori cunoscuți.

Marion Cotillard joacă în două dintre ele, în Juste la fin du monde, alături de Lea Seydoux, și în Assassin`s Creed, alături de Michael Fassbender și Jeremy Irons. Primul este o dramă regizată de Xavier Dolan, iar al doilea este o combinație interesantă între filme istorice și SF.

Collateral Beauty este o dramă ce reunește o serie importantă de actori precum Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet sau Keira Knightley.

Următoarele premiere vor avea loc pe 13 ianuarie. Acestea sunt Forushande, Aterizare forțată, Live by Night și Jackie. Primul este o dramă iraniană premiată de două ori la Cannes în 2016. A doua este o comedie franceză.

Live by Night este o dramă regizată de Ben Affleck. Acesta joacă în film alături de Zoe Saldana. Jackie este o altă dramă, în care joacă Natalie Portman.

Pe 20 ianuarie vom avea alte premiere – Lion6,9 pe scara Richter și xXx: The Return of Xandar Cage. În primul joacă Nicol Kidman și Dev Patel, iar al doilea este o comedie regizată de Nae Caranfil.

Ultimele premiere ale lunii vor avea loc pe 27 ianuarie. Acestea sunt Split, The Founder, Fixeur și The Odyssey. Primul e un horror, iar Fixeur este o dramă românească, regizată de Alexandru Sitaru.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *