Rihanna

Iată ce albume ar putea apărea în 2016

480

Dacă v-aţi întrebat vreodată ce artişti din industria muzicală vor scoate albume noi în 2016 a venit timpul să aflaţi. Din păcate, multe dintre albumele pe care le voi enumera mai jos se află la stadiu de zvon însă nu vorbim de simple zvonuri ci de ceva mai mult dar nu suficient pentru a le numi informaţii oficiale.

Sia va lansa un nou album pe 29 ianuarie şi se va numi This Is Acting. Acesta este cel de-al şaptelea album al artistei australiene şi va conţine doar piese scrise de ea pentru alţi solişti şi care au fost respinse de aceştia. Ca atare, piesele vor fi cântate din perspectiva celor pentru care au fost scrise. Una dintre piese, Alive, o puteţi asculta pe CafeaGratis. Ea a fost scrisă pentru Adele.

Elton John va lansa un nou album, care se va numi Wonderful Crazy Night, pe 5 februarie, iar U2 va scoate cel de-al 14-lea album în curând şi se va numi Songs of Experience. Trupa are deja aproximativ 18 piese din care să le aleagă pe cele de pe viitorul album.

Rihanna ne tot anunţă de anul trecut că va scoate un nou album încă din februarie când a scos piesa FourFiveSeconds, pe care o puteţi asculta pe CafeaGratis. Ştim deja numele albumului însă nu şi data lansării lui. Se va numi Anti iar titlul şi coperta acestuia au fost dezvăluite încă din noiembrie iar asta înseamnă că nu vom mai avea mult de aşteptat.

Lady Gaga a spus că atunci când va apărea noul album vrea ca fanii să fie surprinşi. Nu a precizat niciodată că albumul va apărea în acest an însă tot mai multe publicaţii de afară dau acest zvon ca pe o certitudine.

Metallica ar putea lansa un album chiar anul acesta însă nu e nimic oficial. Membrii trupei au spus că au deja vreo 20 de piese din care ar putea alege pentru un viitor album iar anul acesta au programat un singur turneu ceea ce poate însemna că s-au gândit să lucreze pentru un nou album, mai ales că a trecut ceva timp de la precedentul.

Deftones. Nu ştim nici dată lansării nici numele noului album însă ştim că va apărea cu siguranţă anul acesta. În mai, anul trecut, Chino Moreno, solistul trupei, descria cel de-al optulea album al trupei ca fiind „out of the box”. Se crede că albumul va apărea în această primăvară.

Red Hot Chili Pappers au spus în octombrie, prin vocea solistului Anthony Kiedis, că se pregătesc de un nou album şi că au deja câteva piese scrise în anii trecuţi. Nu ştim încă dată în care acesta se va lansa şi nici numele lui.

Nine Inch Nails vor scoate şi ei un nou album anul acesta iar acest fapt a fost confirmat de Trent Reznor pe contul lui de Twitter

Gwen Stefani. Singurul lucru pe care îl ştim e că artista a declarat ca va scoate un nou album şi că are suficiente melodii pentru a scoate chiar două materiale discografice. Aşadar nu avem nici un motiv să credem că acest album nu va apărea anul acesta.

Ed Sheeran a confirmat în septembrie că lucrează la cel de-al patrulea album şi că va călători în Africa pentru a descoperi sunete noi.

Radiohead nu a anunţat oficial lansarea unui nou album anul acesta însă lui Phil Selway i-a scăpat informaţia în ianuarie 2015 când a spus că începând din septembrie el şi trupa lui vor începe să lucreze la un nou album.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *