Charlize Theron

Theron nu va juca în noul Mad Max dar ar putea primi un rol în The Gray Man

533

Charlize Theron nu va juca în următorul Mad Max însă e în cărţi pentru rolul principal din The Gray Man. Sunt voci care spun că Theron a fost adevăratul star în cel mai recent film Mad Max şi nu Tom Hardy. Nu aş putea spune că sunt sau nu de acord. Cert e că ambii au fost pioni importanţi în film, iar scoaterea unuia dintre ei poate fi o pierdere, dacă nu cumva vor fi înlocuiţi cu alte staruri. Nu trebuie să uităm că scenariul a fost modest şi totul a fost construit pe efectele speciale şi pe notorietatea actorilor şi a seriei.

George Miller a lăsat loc de interpretări. A spus că Furiosa nu se regăseşte în următorul scenariu însă poate apărea în scenariile următoarelor filme. Aşadar, e posibil să o mai vedem pe Charlize Theron în Mad Max, cândva.

Actriţa este însă în cărţi pentru un rol, probabil, mai important decât cel din franciza lui Miller. Theron ar putea prinde rolul principal în adaptarea pentru marele ecran al romanului The Gray Man, publicat de Mark Greaney în 2009. Unele site-uri o dau ca prezenţă sigură.

Despre producerea acestui film se vorbea de foarte mult timp. Fraţii Russo fuseseră numiţi pentru a îl regiza. Au scris chiar şi scenariul însă având în vedere că în prezent sunt ocupaţi cu Captain America: Civil War şi Avenger: Infinity War, probabil vor fi înlocuiţi.

Nu se ştiu încă prea multe informaţii despre film însă pe măsură ce le vom afla, vă vom anunţa. Charlize Theron va mai apărea în The Huntsman, The Last Face şi în The Coldest City.

The Last Face va apărea anul acest şi este regizat de Sean Penn. În film mai joacă Javier Bardem, Jean Reno şi Adele Exarchopoulous. The Huntsman va apărea în 2016, e regizat de Cedric Nicolas-Troyan şi îi are ca actori pe Emily Blunt, Jessica Chastain şi pe Chris Hemsworth.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *