in transylvania

In Transylvania intră pe ultima sută de metri

555

Săptămâna viitoare, între 20 şi 23 august, va avea loc a doua ediţie a festivalului In Transylvania, organizat de Asociaţia Padina Fest, în care aveţi ocazia să îmbinaţi experienţa unui festival de top cu mişcarea în aer liber şi turismul.

Festivalul va avea loc pe o pârtie de schi la poalele Munţilor Făgăraş în zona Drăguş (cea de la Casa Smeilor), Braşov, la 29 kilometri de oraşul Făgăraş şi la 10 de oraşul Victoria. Puteţi  vizita astfel Mănăstirea Sâmbăta de Sus, Cetatea Făgăraşului, Herghelia Sâmbăta, Transfăgărăşanul, Bâlea Lac etc. Puteţi face asta la pas, cu bicicleta sau cu maşina.

Făgăraşul vă oferă suficiente prilejuri de a face mişcare. Organizatorii au pregătit pentru voi numeroase activităţi şi o reducere de 20 % la Aventura Parc Draguş, aflat la 100 de metri distanţă.

În aceeaşi perioadă cu festivalul, va avea loc şi Maratonul Transilvaniei, cu două probe a câte două trasee fiecare. Proba de Trail Running va avea loc pe 22 august iar cea de MTB Cross Country pe 23 august. Mai multe detalii le găsiţi pe maratonultransilvaniei.ro.

Dacă vă puneţi problema cazării, aveţi de ales între zona de camping gratuită sau între un hotel sau pensiune din apropiere. Pe site-ul festivalului găsiţi peste 20 de variante.

Cât costă biletele la In Transylvania

Copiii până în 10 ani au intrare gratuită însă trebuie însoţiţi de părinţi. Până pe 18 august biletele pot fi cumpărate şi online şi vor costa 80 de lei (abonamentul pentru întregul festival), 15 lei pentru ziua de 20 august, 50 de lei pentru zilele de 21 sau 22 august şi 20 de lei pentru ziua de 23 august.

Începând cu 19 august puteţi cumpăra biletele doar din zona festivalului şi vor avea acelaşi preţ pentru toate zilele, iar abonamentul va costa 90 de lei.

Cine va cânta la In Transylvania 2015

În prima zi a festivalului vor cânta Paul Adrian, Brody&Dr.Panda şi Godeanu.

Pe 21 august vor urca pe scenă The Pixels, Paiaka, Airtist, N.O.H.A., ROA, Digital Love, Brody&Panda, BeatJunkZ, Primărie şi Saboar.

Pe 22 august vă veţi întâlni cu Lemon Bucket Orkestra, Jaya The Cat, Waldeck, Subcarpaţi, Călin, BeatJunkZ, Pavlov, Vygo şi Miazănoapte.

În ultima zi a festivalului vor cânta Masterpiece (tribute Metallica), The R.O.C.K. (tribute AC/DC), Tasteful Indiecency, Călin, ŞuPaul, Primărie, Primărie&Vayda şi Iele.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *