Jason Bourne (2016)

694

Jason Bourne este un film de acţiune cu spioni şi face parte dintr-una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite francize la nivel mondial. Regia îi aparţine lui Paul Greengrass, cel care a mai regizat şi filmele din 2004 şi 2007 (The Bourne Supremacy şi The Bourne Ultimatum) dar şi Captain Philips.

Matt Damon revine în rolul principal şi producătorii o aduc alături de el pe Alicia Vikander. Cei doi joacă în stilul caracteristic şi până la urmă filmul în sine seamănă cu precedentele, chiar daca are un rating mult mai slab şi nu a primit nominalizări la Oscar sau Globul de Aur.

Bourne este acum un spion renegat, scos pe linia moartă, ce încearcă să îşi dovedească înscenarea pusă la cale de la cel mai înalt nivel al serviciilor secrete americane.

Coloana sonoră este foarte bună, calitatea imaginii este ridicată, locaţiile sunt diverse, iar dacă punem totul cap la cap ajungem la concluzia ca Jason Bourne nu este deloc un film low cost.

E foarte greu de spus lucruri noi despre acest film în afara de cele care se pot spune în plus faţă de filmele precedente astfel încât această descriere va fi foarte scurtă. Mai poate fi adăugat doar faptul că nu e cel mai bun film din serie însă poate fi pus cu uşurinţă într-un top al filmelor cu spioni.

Sinopsis Jason Bourne. Bourne este un spion şi un agent de elită tras pe linie moartă de serviciile secrete americane. Acesta se ascunde în diferite colţuri ale lumii şi îşi câştigă existenţa din lupte de stradă.

O cunoştinţă descoperă un secret legat de implicarea tatălui acestuia în CIA şi brusc devine interesat de a afla adevărul complet. Treptat află lucruri noi şi îşi doreşte din ce în ce mai mult să îşi spele onoarea şi să îi demaşte pe cei care joacă murdar.

An: 2016 IMDb: 6.7 Regia: Paul Greengrass Cu: Matt Damon, Alicia Vikander, Tommy Lee Johnes Gen: acţiune, thriler Durată: 123 de minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *