Jennifer Lawrence va juca în noul film regizat de Steven Spielbearg

401

Warner Bros a achiziţionat drepturile de ecranizare a memoriilor recent scrise de fotojurnalistul Lynsey Addario care se numesc „It`s What I Do: A Photographer`s Life of Love and War„. Pentru ele s-au înfruntat mai mulţi producători, însă WB a scos as-ul din mânecă, (duo-ul Steven Spielberg – Jennifer Lawrence).

În această echipă va intra, ca producător, şi Andrew Lazar, cel care a finanţat producţia American Sniper.

Memoriile au atras atenţia tuturor prin faptul că aparţin unei femei care a avut curajul să înfrunte cele mai periculoase zone ale planetei pentru a arăta celorlalţi adevărul captat în imagini. Pentru acest lucru a primit un Pulitzer.

După evenimentele din 11 septembrie, Lyndsey a mers în Afganistan pentru a surprinde momentele de suferinţă ale afganilor, pricinuită de regimul taliban, a mers în războiul din Irak şi a fotografiat victimele genocidului din Darfur. Nu doar Asia a fost vizitată de aceasta. A mers şi în Congo unde a fotografiat femeile victime ale violurilor.

În timpul războiului civil libian a fost răpită de forţele pro-Quaddafi.

Presa americană a dezvăluit că Steven Spielberg se află în cărţi pentru noul Indiana Jones, însă totul se rezumă la nişte zvonuri.

În acest moment, regizorul este angrenat într-un alt proiect despre Razboiul Rece unde îl are ca actor pe Tom Hanks şi care va apărea pe ecrane spre sfârşitul anului. Deocamdată nu ştim numele peliculei şi nici alte detalii.

În ceea ce mă priveşte, eu nu cred că Steven Spielberg va regiza acest film. Uitându-mă pe agenda lui, nu văd când ar avea timp să o facă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *