Jess Glynne

Jess Glynne a lansat videoclipul piesei Take Me Home

530

Jess Glynne a lansat videoclipul piesei Take Me Home de pe albumul de debut I Cry When I Laugh.  Piesa promovează o cauză umanitară ce are ca scop protejarea copiilor, fiind inclusă în campania BBC Children In Need 2015.

Videoclipul nu este unul extraordinar, fiind filmat intr-o singură încapere, cu o singură persoană care nu face altceva decât să înterpreteze o melodie. Piesa nu excelează nici ea instrumental însă versurile şi timbrul vocal al artistei britanice generează emoţie. Probabil dacă ar fi cântată de altcineva, melodia nu ar suna atât de bine.

Jess Glynne s-a născut pe 20 octombrie 1989 în Londra şi a început să cânte la modul profesionist abia din 2012. Genurile abordate de ea sunt pop, soul, dance, house sau R&B. Influenţele din Frank Ocean sau Amy Winehouse se resimt în muzica ei.

I Cry When I Laugh este primul ei album şi a fost lansat pe 21 august 2015 în Marea Britanie şi pe 11 septembrie în Statele Unite ale Americii. Înregistrările pentru acest album au început încă din 2013.

În varianta standard, albumul conţine 14 piese care însumează aproape 50 de minute. Varianta deluxe pentru piaţa britanică este completată cu alte 20 de minute strânse din alte şase piese, noi sau remix-uri.

Albumul nu a fost primit bine de toată lumea. De exemplu, The Guardian nu i-a acordat decat două stele din cinci.

Take Me Home este al cincilea extras de pe album. Pe canalul de Youtube al artistei puteţi vedea videoclipurile pieselor Home, Right Here, My Love, Hold My Hand, Ain’t Got Far To Go, Don’t Be So Hard With Yourself şi Why Me.

Piesele Home şi My Love nu se regăsesc decât în varianta cu bonusuri a albumului şi nu se află pe cea standard.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *