Just Like Heaven (2005)

526

Just Like Heaven este un film romantic, ușor de comedie, care îmbină medicina, religia și anumite prejudecăți legate de sufletul pereche, fără a intra în detalii, mai mult ”pipaindu-le”. În România a apărut pe marile ecrane în decembrie 2015 și a fost mult mai bine primit decât afară.

Mark Ruffalo și Reese Witherspoon joacă rolurile principale într-o comedie romantică ce va prezenta interes foarte mulți ani de acum încolo, fără a fi vorba de o capodoperă. Putem spune că e unul dintre filmele romantice care pot fi văzute fără probleme în fotoliul din apartament.

Scenariul este scris de Peter Tolan și Leslie Dixon, cea care a mai scris scenariul și pentru Freaky Friday. Dacă ați văzut acest film este important de spus că se aseamănă mult cu Just Like Heaven. Poveștile sunt altele dar ambele au o doză importantă de suprarealism. Aici vorbim de o persoană aflată între două lumi, acolo vorbeam de două persoane, mamă și fiică, ce fac ”schimb de corpuri”, ajungând astfel să se înțeleagă una pe alta.

Dinamica și stilul celor două filme sunt asemănătoare astfel încât dacă v-a plăcut Freaky Friday garantez că o să vă placă și Just Like Heaven, chiar dacă publicul țintă este ușor diferit, dar nu foarte mult.

Just Like Heaven a apărut pe marile ecrane însă el pare construit mai mult pentru televizor.

Gradele de romantism și comedie nu sunt foarte ridicate dar s-a creat un mixt perfect din care a ieșit un film bun, nu prea siropos și nici prea sec. Dand o replică pe placul iubitorilor de vin putem spune că a ieși șprițul perfect 🙂 .

Sinopsis Just Like Heaven. Elizabeth este un medic pasionat, fără viață personală. Își petrece exagerat de multe ore în spital, iar într-o zi i se aranjează o întâlnire cu un necunoscut dar suferă un accident și nu mai ajunge, intrând în comă.

David este un arhitect deprimat ce își caută un apartament nou în care să stea. Ajunge să îl închirieze pe al lui Elizabeth, lăsat liber după accident, fără să știe acest lucru.

Cei doi se întâlnesc într-un mod cât se poate de bizar. Cât timp este în comă, spiritul lui Elizabeth umblă pe Pământ fără să știe. Pur și simplu Elizabeth se comportă normal și ajungând acasă găsește un străin în apartamentul ei. David crede că e nebun pentru că vede fantome, iar în cele din urmă cei doi se luptă pentru revendicarea apartamentului până își dau seama ce se întâmplă și ajung să se îndrăgostească reciproc.

An: 2005 IMDb: 6,7 Regie: Mark Waters Cu: Mark Rufallo, Reese Witherspoon Gen: dragoste, dramă, romantic
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *