Keeping Up with the Joneses (2016)

538

Keeping Up with the Joneses este acel film de comedie pe care ţi l-ai dori să îl vezi în weekend, atunci când simţi că nu ai altceva mai bun de făcut decât să stai în faţa televizorului şi nu ai nevoie să îţi pui prea mult capul la contribuţie ci doar să te destinzi.

Este un film cu spioni dar nu unul în care o să trebuiască să ghiciţi vreun mister. E totuşi un film de comedie, dar nu unul în stil „pamfletar”.

Fiind produs de Fox 2000 Pictures şi distribuit de 20th Century Fox am putea spune că e un film adresat cinematografelor. Nu greşim neapărat spunând asta însă pare mai degrabă un film pentru micile ecrane.

Actorii sunt cunoscuţi pentru publicul din Romania mai mult ca „figuri” decât ca nume însă au jucat foarte bine. Acest lucru nu este surprinzător deoarece i-am mai văzut în filme de top, cu încasări uriaşe în cinematografe.

Prea multe lucruri nu sunt de spus despre acest film. E un film de comedie specific americanilor, în care se investeşte strict cât e nevoie pentru a aduce profituri mari. La final nimeni nu e dezamăgit însă probabil foarte puţini îşi vor mai aduce aminte de el peste câteva luni.

Nivelul de acţiune şi comedie este moderat. Din punct de vedere tehnic cred că stă foarte bine. Cred că e un film bun de văzut dar nu trebuie să aveţi aşteptări prea mari de la el.

Sinopsis Keeping Up with the Joneses. Karen şi Jeff sunt doi soţi obişnuiţi, care se învârt în multe prejudecaţi şi care încearcă să păstreze aparenţele atât între ei cât şi faţă de ceilalţi.

Lângă ei se mută soţii Jones, care par cuplul ideal, iar primii doi încearcă oarecum să îi imite. În cele din urmă descoperă că lucrurile nu par ceea ce credeau şi de fapt vecinii lor erau spioni.

An: 2016 IMDb: 5.8 Regie: Greg Mottola Cu: Isla Fisher, Gal Godot, Jon Hamm Gen: comedie Durată: 105 minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *