James Shaffer Korn

Korn pregăteşte un nou album

596

Korn se pregăteşte de un nou album. Chitaristul James „Munky” Shaffer a dezvăluit acest lucru într-un interviu acordat celor de la Billboard. Acesta spune că se află la o treime din drum. „Am scris aproximativ 20 de cântece şi am îmbunătăţit alte zece, pe care le păstrasem. … Nu e nici o grabă. E vremea să ne luăm timp liber suplimentar pentru a face un album bun”, mai spune acesta.

Trupa lucrează deja cu un producător însă numele lui va fi dezvăluit mai târziu. Între timp, trupa îşi continuă turneul, propunându-şi să îşi filmeze fiecare concert, urmând apoi să realizeze un DVD. Va avea concerte în care va cânta doar melodii de pe primul album, apărut în 1994 şi numit simplu „Korn”.

După acesta au urmat alte zece albume, ultimul fiind lansat în 2013, fiind numit The Paradigm Shift. Se împlineau atunci 20 de ani de la înfiinţarea trupei. Aşadar, să sperăm că noul material va fi primul din următorii 20 de ani.

Din Korn fac parte Jonathan Davis, voce şi cimpoi, James Shaffer, chitară şi backingvocal, Reginald Arvizu, chitară bas, Brian Welch, chitară si backingvocal, Ray Luzier, tobe. Toţi membrii, cu excepţia ultimuia, fac parte din trupă încă de la începutul ei. Ray a intrat în ea în  2007 pentru a îl înlocui pe David Silveria. Brian a luat o pauză din 2005 până în 2013, când a avut propriul lui proiect numit Love and Death, care nu sună deloc rău, cel puţin din punct de vedere instrumental.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *