Kristen Dunst își începe cariera de regizoare

297

Kristen Dunst intră în rândurile actorilor faimoși ce se apucă de regizat încă după numai câțiva ani de actorie. Aceasta debutează ca regizor cu The Bell Jar, o adaptare după romanul scris de Sylvia Plath în 1963.

The Bell Jar spune povestea lui Esther Greenwood, o tânără care acceptă să fie stagiar la o revistă din New York, în anii 50. Când se întoarce în Boston cade victima unei boli mintale.

Romanul este singurul publicat înainte ca autoarea să se sinucidă în 1963. El a mai fost ecranizat în 1979 de regizorul Larry Peerce.

În noua ecranizare, rolul principal va fi jucat de Dakota Fanning. Filmările ar putea să înceapă în prima jumătate a anului 2017.

Kristen Dunst nu a vrut să ne dezvăluie maniera în care va fi filmat The Bell Jar. A spus însă ca va fi precum filmele care sunt comice deși nu ar trebui să fie. A mai spus că nu va fi o comedie neagră. Așadar, cel mai probabil va fi un film greu de integrat într-un anumit gen, care va avea câte puțin din toate.

Actrița a mai regizat scurt-metraje însă niciodată un lungmetraj. Cariera de actor este una destul de bogată, jucând în peste 70 de filme deși are puțin peste 30 de ani.

Printre cele mai cunoscute filme în care a jucat Kristen Dunst se numără Star Trek, Spider Man, Ethernal Sunshine of the Spotless Mind sau Melancholia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *