La Craiova va începe Festivalul Internațional Shakespeare

50

Astăzi 23 aprilie 2018, la Craiova va începe Festivalul Internațional de Teatru Shakespeare, care se va termina pe 6 mai. Acesta a ajuns la ediția a XI-a. Deschiderea oficială va avea loc la ora 18:30 la Foaierul Teatrului Marin Sorescu.

În acest an, Premiul Internaţional Shakespeare va fi decernat regizorului polonez Krszysztof Warlikowski şi soţiei acestuia, premiul fiind acordat de British Council Romania şi Festivalul Internaţional Shakespeare

Primăria Craiova a alocat din bugetul local suma de 2.500.000 lei, iar Consiliul Judeţean Dolj a alocat 400.000 lei pentru organizarea evenimentului.

La festival vor participa teatre mari de pe toate continentele. Locațiile în care vor avea loc reprezăntările vor fi diverse.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *