Lara Fabian

Lara Fabian, un nou videoclip liric

937

În urmă cu câteva ore, Lara Fabian a lansat pe canalul ei de Youtube un nou clip cu versurile melodiei Ma vie dans la tienne (Viaţa mea în a ta). Aceasta este al doilea extras de pe albumul cu acelaşi nume ce va fi lansat pe 6 noiembrie. Primul extras, Quand je ne chante pas, beneficiază deja un de un videoclip ce a fost lansat acum două luni.

La al doilea extras, Lara Fabian a fost ajutată la versuri de Elodie Hesme iar la linia melodică de David Gategno.

Noul material discografic poate fi precomandat la preţul de 45 de euro. Acesta conţine 11 piese, în ordinea de mai jos:

1.Quand je ne chante plus

2.Ma vie dans la tienne

3.Le desamour

4.Si’l ne reste qu’un ami

5.Envie d’en rire

6.Le coeur qui treblemble

7.Ton desir

8.L’illusionniste

9.Elle danse

10.Releve-toi

11.L’oubli

Din păcate, nu prea se ştiu prea multe despre noul album. Acesta se pare că este inspirat foarte mult din trăirile artistei belgiene, fiind despre famila şi prietenii ei.

În acest moment, Lara Fabian şi-a anulat câteva concerte din motive de sănătate. Chiar şi la concertul de la Sala Palatului din luna octombrie a anului trecut, artista a suferit o uşoară răceală pe care şi-a învins-o datorită căldurii cu care a fost primită. Atunci „a fost nevoită” să îşi suplimenteze ziua cu încă un concert datorită cererii imense.

Ma vie dans la tienne va fi al 12-lea album de studio, ultimul fiind lansat în 2013. Lara Fabian mai are patru albume live şi patru compilaţii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *