L'Om Dada

L`Om Dada se joacă la TNB, în regia lui Gigi Căciuleanu

572

Astăzi, 11 martie 2016, va avea loc premiera piesei de teatru coregrafic L’Om Dada, la Teatrul Naţional din Bucureşti, în Sala Atelier, ca un omagiu adus lui Tristan Tzara, care la numai 20 de ani a făcut să se nască un curent artistic, în spatele căruia s-au aliniat toţi cei care au simţit să protesteze faţă de ororile aduse de război. Pe 16 aprilie 2016 se împlinesc 120 de ani de la naşterea acestuia în Moineşti, România.

Premiera va începe la ora 20:00, iar spectacolul se va mai juca pe 12, 13, 25 şi 26 martie. Pentru următoarele date, urmăriţi site-ul Teatrului Naţional. Biletele costă 20 şi 40 de lei.

Gigi Căciuleanu este unul dintre cei mai cunoscuţi coregrafi români pe plan mondial. Acesta regizează dar şi semnează coregrafia, concepţia spaţială şi costumaţia. Tot el se află în distribuţie, alături de Lari Georgescu.

Din echipa ce a pus umărul la realizarea acestui spectacol mai fac parte Lelia Marcu, asistent coregrafie, Cristian Simion, lighting design, Dorel Sidorof şi Liviu Stoica, sunet, Ionuţ Vlaşca, lumini, Adrian Ionescu, regia tehnică.

Pe Gigi Căciuleanu îl mai puteţi vedea la Teatrul Naţional în piesa D’ale noastre, care se joacă în această stagiune.


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *