LP va cânta în deschiderea concertului Kings of Leon de pe 17 iunie

194

Pe 17 iunie 2017 Kings of Leon va cânta pe Arena Națională din București. Organizatorii au anunțat că LP va cânta în deschiderea trupei americane. Laura Pergolizzi revine astfel în România, după ce în septembrie 2016 a cântat la Arenele Romane.

Biletele la concert costă între 95 și 285 de lei. Cele de la VIP costă însă 500 de lei. Kings of Leon vor prezenta la București albumul Walls, pe care l-au lansat în octombrie.

Trupa este formată din patru membri cu același nume – Folowill. Trei dintre ei sunt frați, Caleb, Nathan și Jared, iar lor li se adaugă verișorul Matthew, care cântă la chitară și face backing vocals.

Stilul formației s-a modificat ușor în ultimii ani, iar cele mai cunoscute piese sunt Sex on Fire, Use Somebody, Closer și Crawl. Trupa are șapte nominalizări la Grammy și a câștigat trei trofee.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *