Machine Head revine în Bucureşti

411

Machine Head revine pe 23 septembrie în România şi va susţine un concert la Arenele Romane. Formaţia se află în acest moment într-un turneu în sud-estul Europei, cântând astăzi în Zagreb, iar săptămâna viitoare va face un tur de forţă trecând prin Belgrad, 21 septembrie, Bucureşti, 23 septembrie, Sofia, 24 septembrie, Thessaloniki, 25 septembrie, şi Atena, 26 septembrie. Vor urma alte concerte în Italia şi Elveţia pentru ca mai apoi să se mute în Statele Unite ale Americii.

Turneul se numeşte „An Evening With Machine Head” şi are ca scop promovarea albumului „Bloodstone & Diamonds”, lansat în 2014. Acesta e precedat de Burn My Eyes (1994), The More Things Change (1997), The Burning Red (1999), Supercharger (2001), Through The Ashes of Empires (2003), The Blackening (2007) şi Unto the Locust (2011).

Se anunţă un concert maraton de două ore şi jumătate, cu un setlist pe care fanii probabil nu îl vor mai întâlni niciodată. Încă vă mai puteţi cumpăra bilete la concertul Machine Head, la preţul de 95 de lei, acces general. Dacă vor mai râmâne bilete în ziua concertului, acestea vor costa 110 lei.

Concertul va începe de la ora 21:00, însă puteţi intra încă de la ora 20:00. Cu o oră înainte, de la 19:00, vă puteţi întâlni idolii faţă în faţă într-un meet and greet de care vor avea parte cei care au achiziţionat pachetele speciale de pe site-ul oficial al trupei.

Cateva reguli pe care trebuie să le respectaţi. Nu aveţi voie cu aparate de fotografiat profesioniste, nu aveţi voie să filmaţi sau să înregistraţi. Dacă aveţi sub 16 ani trebuie să veniţi însoţiţi de un adult.

Cortul nu este instalat iar în caz de vreme rea, puteţi veni cu pelerine, nu şi cu umbrele. Nu vă puteţi aduce de acasă mâncare sau băutură însă le puteţi cumpăra de la Arenele Romane pe bază de jetoane sau cash. Un jeton va costa 3 lei.

Machine Head e formată din Robb Flynn, voce şi chitară, Phil Demmel, chitară şi backing vocal, Jared MacEachern, bas şi backing vocal, Dave McClain, tobe şi percuţie.  
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *