premiere cinematografice mai 2016

Mai 2016! Ce filme noi vor apărea în cinematografe

702

Luna mai va fi una destul de interesantă din punct de vedere cinematografic pentru că vom avea premiera a două filme din universul Marvel, e vorba de noul X-Men si de Captain America: Civil War. Johnny Depp se va reîntoarce în Alice Through the Looking Glass. Cu toate acestea, filmul pe care îl aştept cel mai mult este The Girl King care se va putea dovedi a fi unul dintre cele mai bune filme europene vazute în cinematografele noastre anul acesta deşi el a apărut în 2015.

Să trecem însă peste aceste detalii și să vorbim despre toate premierele cinematografice ale lunii mai.

premiere cinematografice 6 mai

Pe 6 mai vom putea vedea în premieră Captain America: Civil War, 03. Bypass și Kollektivet. Avem așadar un film de la Hollywood ce are toate șansele să fie unul dintre cele mai bine vândute filme ale anului și două filme europene, dintre care unul românesc.

Captain America: Civil War aprinde lupta între cei mai faimoși supereroi din universul Marvel. Guvernul îi obligă pe aceștia să își facă publică identitatea iar acest lucru aprinde disputele între ei ducând la formarea a două tabere. O tabără, condusă de Toni Stark, susține legea iar o alta, condusă de Captain America, consideră că le sunt limitate libertățile individuale.

03.Bypass este regizat de Nap Toader și o are în distribuție pe Medeea Marinescu. Acțiunea se petrece în tura de noapte a unui echipaj de salvare care aduce la spital un bătrân singur. Problema care animă filmul este că acesta avea sub saltea o sumă importantă de bani.

Kollektivet este o dramă de familie ce vine pe ecranele noastre cu un premiu și o nominalizare la Festivalul de Film de la Berlin. Thrine Dyrholm a câștigat Ursul de Argint pentru cea mai bună actriță iar Thomas Vinterberg a fost nominalizat pentru Ursul de Aur. Regizorul danez este cunoscut pentru una dintre cele mai cunoscute capodopere a filmului european din ultimii ani – The Hunt. Noul lui film spune povestea a mai multor cupluri ce se decid să locuiască în aceeași casă pentru a evita rutina, cea care este vinovată de multe despărțiri.

premiere cinematografice 13 mai

Pe 13 mai vom vedea în premieră The Angry Bird Movie, A Hologram for the King, Mother`s Day și Tudo.

The Angry Bird Movie este o animație bazată pe un joc celebru. Pe o insulă în care trăiesc o serie impresionantă de păsări extrem de colorate sosesc ”porcușorii” care vor să le fure ouăle pentru a se hrăni cu ele. Red, Bomb și Chuck încearcă să elimine noua amenințare și să readucă pacea pe insulă.

A Hologram for the King îl readuce pe Tom Hanks în prim plan. Acesta joacă rolul unui agent de vânzări disperat. Călătorește în Arabia Saudită pentru a încheia un contract IT pentru un mall în mijlocul deșertului.

Mother`s Day este o comedie romantică în care joacă Jennifer Aniston, Kate Hudson și Julia Roberts. Tudo este un thriler românesc regizat de Iura Luncasu. Un medic rezident pleacă în munți pentru a găsi o fată despre care bănuiește că este rănită.

premiere cinema 20 mai

Premierele cinema din 20 mai: Bacalaureat, X-Men: Apocalypse, Vecini de coșmar 2, The Girl King.

Bacalaureat este unul dintre cele două filme românești intrate anul acest în competiția oficială a Festivalului de Film de la Cannes. The Girl King este un film biografic al reginei Kristina a Suediei care s-a aflat pe tron încă de la șase ani.

X:Men: Apocalypse se anunță a fi ultimul film din serie în care va juca Jennifer Lawrence. După ce a fost îngropat foarte mulți ani, unul dintre cei mai puternici mutanți originali, Apocalypse, se trezește și e dezamăgit de faptul că cei ca el nu mai sunt priviți de oameni ca pe niște zei. Va încerca să ”remedieze” ceea ce crede că nu e normal, punând la cale un plan diabolic.

Alice Through the Looking Glass

Ultimele premiere cinematografice ale lunii mai vor avea loc în a 27-a zi. Acestea sunt Alice Through the Looking Glass și The Nice Guys, în care joacă și Ryan Gosling.

Alice Through the Looking Glas este o altă readaptare a celebrei povești Alice în Țara Minunilor. Johnny Depp va reveni în rolul Pălărierului Nebun. Alți actori importanți ce vor juca în film sunt Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen și Mia Wasikowska.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *