Marilyn Manson

Marilyn Manson va juca într-un serial rolul unui frizer

557

Privirea lui Leonardo DiCaprio trasă lui Lady Gaga după ce aceasta se ducea spre scenă să îşi ia Globul de Aur abia primit a făcut înconjurul lumii. Nu o să reiau discuţiile pe această ci o să spun că un alt muzician controversat doreşte să arate că e şi actor.

Marilyn Manson va fi invitat în cel de-al treilea sezon al serialului Salem, a cărui producţie a început ieri în Shreverport, Los Angeles. Acesta va juca rolul lui Thomas Dinley, frizer şi chirurg.

Serialul Salem este produs de Fox 21 Television Studios. Acţiunea acestuia este plasată în secolul XVII, atunci când se credea că vrăjitoarele există iar cele despre care se presupunea că ar fi erau arse pe rug.

Printre actorii deveniţi cunoscuţi înainte de a juca în acest serial se numără Lucy Lawless, cea care a devenit cunoscută după a ce a jucat rolul Xenei, şi Shane West, cel care a jucat rolul lui Michael în peste 70 de episoade din Nikita.

Primul episod al serialului a fost difuzat pe 20 aprilie 2014. Având în vedere că şi al doilea sezon a debutat tot în aprilie, anul trecut, ne putem aştepta ca sezonul de anul acesta să înceapă tot în aprilie însă e puţin probabil având în vedere când au început filmările.

Nu ştim în acest moment câte episoade va avea noul sezon şi nici când va apărea pee crane. Precedentele două sezoane au avut fiecare câte 13 episoade.

Salem nu va fi primul film în care Marilyn Manson va juca. Acesta a mai avut apariţii pasagere în aproximativ 20 de producţii, dar unele au fost scurtmetraje. A jucat însă în şase episoade din Sons of Anarchy, iar muzica lui se aude în aproape 100 de filme, printre care The Vampire Diaries, CSI: Crime Scene Investigation, Californication, Stargate: Atlantis, Saw II etc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *