MasterChef va debuta cu noul sezon pe 9 septembrie

301

Emisiunea culinară „MasterChef” va începe la Pro TV din 9 septembrie, de la ora 22:30. Juriul va fi format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru şi expertul în vinuri Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco.

Cei trei vor avea misiunea de a alege doar 18 concurenţi care vor intra în bucătăria MasterChef pentru a îşi arăta abilităţile de a găti. Aceştia se vor lupta pentru un premiu de 50.000 de euro.

„Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viaţă şi de emoţie! Nu poţi găti dacă nu pui emoţie şi pasiune în mâncare. Le voi oferi şorţul concurenţilor care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, spune Chef Joseph Hadad.

„Vreau să văd determinare fără niciun compromis. Întotdeauna există o scuză în cazul în care nu ai gătit suficient de bine, dar aici nu avem timp pentru scuze. Pune tot ce ai mai bun într-o farfurie şi vei primi şorţul”, declară Chef Silviu Chelaru.

„Farfuria perfectă trebuie să trimită mesajul corect către creier de la prima muşcătură. Asta este ceea ce caut: concurenţi care vor crea gustul suprem”, afirmă Cosmin Tudoran.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *