Mechanic: Resurrection (2016)

1386

Mechanic: Resurrection sau Mecanicul 2, cum este cunoscut în România, este un film de acțiune cu Jason Statham destul de bun, în ciuda ratingului prost de pe site-urile de profil. Nu putem spune că este o capodoperă însă pentru cei obișnuiți cu filmele în care joacă Statham putem spune că nu este un film dezamăgitor.

Are acțiune, coloană sonoră și un scenariu acceptabil, cu mici scăpari care pot fi trecute cu vederea.

Jessica Alba are o prezență ”luminoasă” în film, iar Tommy Lee Jones are un look total neașteptat, însă joacă foarte puțin, apărând doar pe final. Michelle Yeoh are și ea o prezență foarte scurtă.

Scenariul nu este unul foarte complex însă este ”împodobit” destul de bine de scene violente, efecte speciale și locații spectaculoase.

Cei pasionați de turism au ocazia ca în Mechanic: Resurrection să se plimbe prin Rio de Janeiro (Brazilia), Koh Lipe (Tailanda), Penang (Malaezia), Sydney (Australia) sau Varna (Bulgaria). Sunt alese doar destinații cu ieșire la mare sau ocean, cele mai multe fiind exotice.

Per ansamblu, despre Mechanic: Resurrection putem spune că este un film bun pentru cei care iubesc acțiunea și nu pun prea mare preț pe scenariu.

Sinopsis Mechanic: Resurrection. Arthur Bishop vrea să fie un om normal astfel că își înscenează moartea și se retrage în Rio de Janeiro. Este găsit însă de o veche cunoștință care îl șantajează să comită trei crime care să pară accidente.

Bishop luptă din răsputeri pentru a scăpa de șantaj și de a își recâștiga din nou statutul de ”om mort”, pentru a avea din nou liniște, nemaifiind căutat de cei care vor să facă lucruri murdare pentru ei.

An: 2016 IMDb: 5,7 Regie: Dennis Gansel Cu: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh Gen: acțiune Durată: 98 minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *