Megan Fox

Megan Fox este „noua fată” din serialul New Girl

448

Actriţa a semnat de curând pentru un rol în serialul New Girl, ajuns deja la sezonul şase după ce a debutat pe micile ecrane în 2011. Ea va juca rolul unei tinere superbe ce activează în domeniul farmaceutic, iar sosind în oraş, pentru a face afaceri, închiriază camera lui Jess, rol jucat de Zooey Deschanel. Noul sezon va debuta în luna ianuarie.

Producătorul serialului a declarat că a fost convins de Megan după ce a văzut-o în This is 40 şi că a avut-o în gand atunci când a fost scris scenariul. Mai spune de asemenea că are două calităţi care nu puteau fi trecute cu vederea: umorul şi frumuseţea. Probabil, datorită acestui lucru a fost distribuită în film şi Deschanel.

Megan Fox nu se află la primul rol într-un serial. Ea a mai jucat în Ocean Ave, The Help, Hope and Faith şi Wedding Band, însă doar ultimul a fost la fel de apreciat de public precum New Girl, dar cu toate acestea s-a oprit la primul sezon. Actriţa născută în Tennessee a devenită cunoscută pentru rolurile din Transformers în care a jucat alături de Shia LaBeouf.

În 2016 o vom vedea şi în Zeroville, regizat de James Franco, în care va juca alături de el, de Seth Rogen şi Will Ferrell. Va mai apărea în Teenage Mutant Ninja Turtles 2, la începutul lunii iunie, alături de Stephen Amell (Oliver Queen din Arrow) şi William Fichtner (detectivul Alex Mahone din Prison Break).

Ea a jucat şi în primul Teenage Mutant Ninja Turtles din 2014 (April O’Neil) ce a avut un buget de 125 de milioane de dolari şi încasări de peste 470 de milioane doar pana in noiembrie anul trecut.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *