mr right

Mr. Right

439

Deşi este considerat un film din 2015, Mr. Right a apărut în cinematografele noastre weekendul trecut. Este considerat a fi o comedie romantică si un film de acţiune. După ce l-am văzut, pot spune ca e puţin din toate, poate mai mult comedie decât film romantic.

Nu e un film despre care pot să zic că îl voi reţine foarte mult timp dar a reuşit să mă destindă şi nu regret că l-am văzut. Asta şi poate pentru că am plecat să îl văd în cinema cu nişte prejudecăţi. Sincer mă aşteptam să fie slab, dar nu a fost. Acum depinde şi ce aşteptări avem pentru că nu putem vorbi de o capodoperă, cu siguranţă.

Filmul are un parfum de comedie hollywoodiană ieftină însă, din fericire, regizorul a ştiut să păstreze o anumită limită astfel încât umorul să fie perceput de orice categorie de public, fără a cădea în ridicol. Sunt sigur că există un public ce va râde în hohote în ultimul sfert de oră. Eu pot doar să zic doar că m-am amuzat la anumite secvenţe.

Într-o oarecare măsură putem spune că e şi un film de acţiune însă scenele care l-ar propulsa într-o astfel de categorie nu au dramatismul acestui gen cinematografic. Nu le priveşti ca şi cum eroul principal ar putea să fie rănit grav sau să i se complice existenţa într-un mod brutal. Eşti sigur că va scapa iar singura emoţie e legată de existenţa sau inexistenţa unui moment comic.

În schimb, nu putem spune că este un film romantic, deşi două persoane se cunosc şi se îndrăgostesc la „prima privire”. El pare un ticălos. Ea pare o naivă sensibilă. Relaţia lor pare una imposibilă dar cumva se îndrăgostesc unul de celălalt.

Sinopsis Mr. Right. Un mercenar cu abilităţi deosebite se hotărăşte să se retragă din activitate pentru că are remuşcări. Timp de doi ani, faima îl urmăreşte iar tot mai mulţi interlopi încearcă să îl angajeze. Îi ucide pe toţi până ce o întâlneşte pe ea şi îi promite că nu mai ucide. Se poate oare abţine!?

An: 2015 IMDb: 6.3 Regie: Paco Cabezas Cu: Anna Kendrick, Tim Roth şi Sam Rockwell Gen: comedie
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *