Muzeul Național de Geologie va putea fi vizitat gratuit de Ziua Pământului 2017

190

Sâmbătă, 22 aprilie 2017, Muzeul Național de Geologie din București va putea fi vizitat gratuit. De ce!? Pentru că în fiecare an în această zi, la nivel mondial, se sărbătorește Ziua Pământului, moment cu care oamenii sunt îndemnați să mediteze asupra viitorului pe care îl are această planetă și să fie conștienți de faptul că trebui să o protejeze.

Muzeul Național de Geologie, cu sediul în Șoseaua Kiseleff, anunță faptul că ghidajul va fi gratuit sâmbătă, între orele 11:00-15:00.

Muzeografii îi vor ghida pe turiști și le vor explica toată istoria Pământului însă pentru a putea beneficia de ghidaj gratuit turiștii trebuie să se programeze, iar ghidajul gratuit se acordă pentru grupuri de minim 10 persoane și maxim 25 de persoane.

Pământul a luat naștere în urmă cu 4,5 – 5 miliarde de ani, în urma unei explozii cunoscută drept Big Bang. Acesta e posibil să se fi format mult mai devreme însă dovezile din prezent nu ne permit să ne gândim mai departe.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *