My Mom`s New Boyfriend (2008)

412

My Mom`s New Boyfriend este o comedie interesantă care a apărut pe marile ecrane din România în toamna anului 2008, ceea ce arată că cinematografele au văzut un potențial succes. Nu se poate spune că s-a întâmplat asta deși filmul nu este deloc rău.

Nota de pe IMDb este irelevantă, în opinia mea, fără a face elogii  acestui film, care până la urmă este unul de nivel mediu, dar care binedispune. Îl recomand oricând în fața micului ecran, într-o zi în care nu avem prea mari pretenții din punct de vedere al calității filmelor.

Distribuția filmului poate fi una care să vă convingă să vedeți acest film. În My Mom`s New Boyfriend joacă Antonio Banderas, Meg Ryan, Selma Blair și Colin Hanks. Din acest punct de vedere nu prea avem ce comenta. Cei patru dar și ceilalți actori fac ca acest film, cu un scenariu banal sa treacă la un nivel mult mai bun.

Scenariul nu e deloc rău, dar în funcție de echipa de producție și de distribuție se poate transforma lejer într-o catastrofă sau într-un film memorabil. În cele din urmă a ieși un film bun, la care se râde, iar comedia este oarecum diversificată. Comicul ia naștere atât din replici cât și din situațiile născute.

Sinopsis My Mom`s New Boyfriend. Henry este agent FBI și pleacă într-o misiune secretă, departe de mama sa un timp îndelungat. O lasă în depresie din cauza aspectului și a singurătății.

Când se întoarce o găsește pe mama sa extrem de schimbată, din toate punctele de vedere. Nu mai e deloc femeia obeza si e plină de viață, schimbând periodic bărbații.

Acest lucru îl deranjează la început și mult mai mult mai târziu, când noua atitutidine a mamei sale o face să se plaseze fără să vrea într-o anchetă secretă și periculoasă a FBI, condusă chiar de el.

An: 2008 IMDb: 5,3 Regie: George Gallo Cu: Antonio Banderas, Meg Ryan, Selma Blair, Colin Hanks Gen: comedie, romantic

Reviews

  • Scenariu7
  • Interpretare8
  • Regie7
  • Umor8
  • Dinamism8
  • 7.6

    Score

User Rating: 3.4 ( 1 Votes )Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *