Netflix a anunțat data la care va avea loc premiera ultimului sezon Bloodline

204

Netflix a făcut public primul spot sau primul trailer al ultimului sezon din Bloodline. Prin intermediul acestuia a făcut publică și data la care va fi urcat pe platformă ultimul sezon. După cum suntem obișnuiți, Netflix urcă un întreg sezon odată astfel încât sezonul 3 va fi lansat pe 26 mai 2017.

Sezonul 1 din Bloodline a debutat pe 20 mai 2015 și a avut 13 episoade, iar sezonul 2 a fost lansat pe 27 mai și a avut 10 episoade. Era așadar de așteptata ca și sezonul 3 să aibă lansarea tot în această perioadă.

Bloodline este o dramă de familie pentru că are în mijlocului ei o familie construită pe minciuni, iar lucrurile degenerează mereu astfel că finalul fiecărui sezon se comite câte o crimă care schimbă oarecum parcursul întregii serii.

Netflix a apreciat că serialul nu a avut succesul pe care îl așteptau astfel că sezonul trei a stat mult timp în incertitudine până când în iulie anul trecut a fost anunțat al treilea sezon despre care ni s-a spus doar câte episoade va avea.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *