Ashton kutcher

Netflix a anunţat premierele unor seriale noi în care vor juca actori precum Ashton Kutcher sau Winona Rider

623

Netflix a dezvăluit în urmă cu câteva ore premierele mai multor seriale noi şi a unor sezoane noi din serialele difuzate deja de reţea. Printre ele se află şi Orange Is The New Black care va ajunge la al patrulea sezon. Iată care sunt serialele noi sau care se înoiesc şi când revin pe ecrane.

Ce seriale noi vor apărea pe Netflix în 2016

Flaked este unul dintre ele şi va avea premiera globală pe 11 martie. Acesta va spune povestea comică a lui Chip în 8 episoade pentru început. Ştim deja că în funcţie de succesul obţinut vor mai exista sau nu alte sezoane. Serialul este o producţie Netflix.

The Ranck va avea premiera globală pe 1 aprilie şi va fi o dramă de zece episoade. Acţiunea se petrece într-o fermă din Colorado iar Ashton Kutcher a primit deja un rol şi va fi şi producător. Personajul lui Kutcher se întoarce acasă după o scurtă şi eşuată carieră de fotbalist pentru a conduce afacerile familiei.

Kong: King of the Apes este un serial de animaţie ce va debuta la nivel global pe 15 aprilie. Acţiunea se petrece în anul 2050 iar Kong este cea mai puternică creatură, cu multe trăsături umane. Devine astfel eroul acestui serial.

Marseille este un serial ce are ca temă jocurile politice. Premiera lui va avea loc pe 5 mai, la nivel global. Abordând viitoarele alegeri municipale, actualul primar al metropolei franceze, ales mereu în ultimii 20 de ani, îşi propune să construiască un cazinou pentru a îşi asigura un nou mandat. În film joacă Gerard Depardieu.

World Party va debuta pe 3 iunie, The Get Down pe 12 august, iar Stranger Things pe 15 iulie. În ultimul va juca şi Winona Rider.

Când vor avea premiera noile sezoane ale serialelor de pe Netflix

Al doilea sezon din Unbreakble Kimmy Schimdt va avea premiera pe 15 aprilie. Noul sezon va avea 13 episoade, la fel ca primul. Serialul de comedie a reuşit să îşi facă proprii fani foarte repede.

Grace and Frankie va debuta cu al doilea sezon pe 6 mai. Este un alt serial de comedie cu un succes asemănător celui enunţat anterior numai că de data aceasta în distribuţie avem actori consacraţi precum Jane Fonda sau Martin Sheen.

Al patrulea sezon din Orange is the New Black va avea premiera pe 17 iunie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *