nina dobrev

Iata cu cine va concura Nina Dobrev pentru a obţine rolul principal în noul Baywatch

676

Faptul că Baywatch va fi reeditat este cunoscut de ceva timp. Ştim deja că în el vor juca Dwayne Johnson şi Zac Efron. Set Gordon va fi unul dintre regizori dacă nu cumva chiar singurul. Acesta a mai regizat The King of Kong şi Horrible Bosses.

Multe lucruri sunt încă nepuse la punct însă ceea ce ne interesează pe noi cel mai mult e cine vor fi ceilalţi salvamari de sex feminin. Nu o luaţi ca pe o curiozitate obsecenă ci ca pe una fireasscă. Foarte mulţi dintre noi urmărim un film doar pentru că ne place un anumit actor.

Astăzi am aflat că nu mai puţin de şapte actriţe se luptă pentru rolul feminin principal. Printre ele se află şi Nina Dobrev, pe care o cunoaşteţi cu siguranţă din The Vampire Diaries. Celelalte şase sunt: Ashley Benson, Alexandra Daddario, Shelley Hennig, Bianca Santos, Denyse Tontz şi Alexandra Shipp.

Ashley Benson

Ashley Benson s-a născut în California pe 18 decembrie 1989. Părinţii ei au dat-o la dans şi canto încă de pe la 3, 4 ani. A devenit o figura foarte cunoscută în cinematografie pentru că a început să joace încă din anii 90. A inceput mai intai cu reclamele pentru a face trecerea rapidă la seriale şi filme artistice.

A jucat până acum în The West Wing, un serial care a câştigat două Globuri de Aur şi a obţinut alte 16 nominalizări, în CSI: Miami, 13 Going on 30, Pretty Little Liars sau Pixels. În majoritatea a avut roluri minore astfel încât daca ar obţine rolul principal în Baywatch, acesta ar fi cel mai important din cariera ei.

Alexandra Daddario

Alexandra Daddario este una din cele două actriţe cu sanse reale, în viziunea mea, pentru a obţine rolul. S-a născut în New York pe 16 martie 1986. A jucat până acum în filme care au prins la public. Anul acesta am văzut-o în Dezastrul din San Andreas unde a jucat chiar alături de Dwayne Johnson care a prins deja rolul în Baywatch.

Actriţa a mai jucat în filme precum Law&Order, Life on Mars, Texas Chainsaw 3D sau True Detective.

Shelley Hennig

Shelley Hennig s-a născut pe 2 ianuarie 1987 în Lousiana şi pe lângă actorie a cochetat şi cu modeling-ul. În 2004 a câştigat titlul de Miss Teen USA. Cariera de actriţă nu e una prolifică însă are câteva repere interesante. A jucat în The Secret Circle, Justified sau Quija.

Bianca Santos

Bianca Santos s-a născut pe 26 iulie 1990 în California însă vorbeşte fluent portugheza şi spaniola. Şi-a început cariera de actriţă foarte târziu, acum aproximativ trei ani însă a reuşit să prindă roluri în filme precum Quija sau The Fosters.

Denyse Tontz

Denyse Tontz s-a născut în San Diego, California, pe 17 septembrie 1994. A jucat până acum în câteva filme însă nu foarte cunoscute. Un eventual rol în Baywatch, indiferent care ar fi el, ar fi un pas imens în cariera acesteia. Actriţa este şi cântăreaţă dar şi dansatoare. Are deja câteva melodii dar şi videoclipuri. Cântă atât la pian cât şi la chitară.

Alexandra Shipp

Alexandra Shipp s-a născut în Arizona şi la 17 ani s-a mutat în Los Angele pentru a îşi începe cariera de actriţă. Cel mai important rol pe care l-a obţinut până acum este cel din X-Man: Apocalypse ce va apărea în 2016 şi unde o va juca pe Storm.

Nina Dobrev s-a născut în capitala bulgară, Sofia, pe 9 ianuarie 1989 însă s-a mutat la vârsta de doi ani în Toronto. A devenit foarte cunoscută după ce a jucat-o pe Elena în The Vampire Diaries. Acum se află pe platoul de filmare al peliculei Crash Pad alături de Christina Applegate. Anul viitor va filma pentru Arrivals în care vor juca şi Maisie Williams (Arya Stark din Game of Thrones) şi Asa Butterfield.

Este posibil ca în noul Baywatch să vedem mai mult decât una dintre cele enumerate sau nici una dintre ele. Rămâne de văzut! Voi cine credeţi că va fi salvamar!? De remarcat că majoritatea dintre ele sunt foarte scunde şi firave!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *